ima li gdje online obrazac za prijavu poreza?
ima li gdje online obrazac za prijavu poreza?
Ima za preuzeti na http://www.rrif.hr/preuzimanje_datoteka.html
Da li netko zna na koji način se može dokazati izvanbračna zajednica? Šta porezna smatra vjerodostojnim dokumentima?
Kako riješiti to da ja moram uplatiti manjak poreza do 31.7., a MMu vraćaju preplaćeni tek u 8?
Dobiti ću kaznu, kamate..?
iz vlastitog iskustva
ništa se neće dogoditi barem 1 mjesec
niti ima ikakvih penala
samo ležerno
Joj super, hvala na informaciji
Super
Hvala na informaciji!
ima li novi obrazac za porez negdje?
JEL ovo OK http://www.rrif.hr/preuzimanje_datoteka.html ima tu link koji se stisne
Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.02.2018. at 13:31
gdi se pišu iznajmljenja i slično, kamate i porez na njih, dionice?
Treba li majka nezaposlena u 2017 te sa 01.08.2017. dobila status majke odgajateljice predati poreznu prijavu ili će to PU obraditi automatski?
Naravno hitno je
Molim vas ako netko zna, mogu li se kao olakšice koristiti odrasla nezaposlena djeca koja nisu ostvarila nikakav prihod u 2018.g., a u prethodnoj god. su bili zaposleni ?
Može s kojeficientom 0.5
Pričaš o roditeljima svojima ako da može
Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.02.2019. at 17:40
Ako sam bila na bolovanju 3 tjedna prosle god.moram li predavati nesto posebno na poreznu ili to oni sve imaju u compu?
Provjeri svoju listu ako si dobila početkom mjeseca,možda su ti već vratili u firmi
Sad više ne spada u poreznu olakšicu: rashodi poput zubi, zdravstvenog i slično, mijenjali su se pravila
Pozdrav! Molim vas za pomoć jer sam blago rečeno apsolutno nesposobna za porezne stvari i do sada se uopće nisam raspitivala o tome, što me sram iti priznati s obzirom na godine.
Dijete se rodilo 18.7.2022.g i od tada je na mojoj poreznoj kartici. Vraćam se na posao nakon završetka roditeljskog dopusta u srpnju 2023.g. Koliko sad čitam tu na forumu, ispada da bi bilo bolje da sam je prijavila na supruga ili da je uopće nisam prijavila.
Molim vas, imamo li pravo na povrat te neiskorištene olakšice za dijete? Ako da, na koji način?
Ali ako sam dobro sve shvatila ipada da sam poklonila državi malo poreza za 2022.g