-
reklamacija sjedalice u Turbo Limaču
Prije godinu dana kupili smo u TL sjedalicu Bebe comfort, i prije nekih mjesec dana počeli su štekati remeni, kad bi L stavili u sjedalicu, i zakopčali remene nisu se dali povuči do kraja potezanjem onog kraja, nego je trebalo namještati ručno kod ramena.
Danas smo išli reklamirati u TL i rekli su da moraju pitati servisere da li se može popraviti ili ide nova sjedalica.
Mi bi radije novu sjedalicu, jer nam 21.01. istječe garancija pa me strah da oni sad nešto privremeno ne rješe, a onda poslije da više nemamo garanciju, ali su nam rekli da će se najvjerojatnije popraviti, jer da to nije veliki kvar, nije ništa puklo.
Da li imamo pravo inzistirati na novoj sjedalici, i na koji način najbolje ostvariti to pravo?
Pismo proizvođaču ili upravi TL, možda?
i da, rekli su da nemamo pravo na zamjensku sjedalicu, a ne znam u čemu da onda vozimo L. dok je na popravku?jel imamo pravo na zamjensku?
-
samo da javim, javili nam da ćemo ipak dobiti novu školjku, ali tek u veljači, a do onda i dalje povlačiti remene prvo na ramenu, a onda tek za remen.
eto, stvarno su bili ljubazni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma