-
pohvala tečaju za trudnice i očeve u Osijeku
Moram pohvaliti pedijatricu koja drži dio o dojenju. Isticala je sve dobrobiti, sve nam je objasnila, odvela nas na odjel k rodiljama koje su također sve govorile pozitivno o tome (žene s kojima smo razgovarale, bile su u bolnici zbog 2. poroda). Dobili smo unicefove knjižice koje su sve prodojeće.
Nadam se da neće ostati na teoriji, budući da sam čula da sestre u bolnici i nisu toliko spremne pomoći ako ima nekih problema s tim. Ne sve, naravno. Osječanke, kakvih imate iskustava???
-
Na odjelu na kojem sam ležala su divne sestre (osim jedne rospije) koje će pokazati pravi položaj i način stavljanja bebe na grudi i koje 100% podržavaju dojenje. I super su prema bebama.
Samo treba pitati sve što nije jasno.
-
Hm, moje iskustvo baš i nije takvo. Sve ovisi u trenutnoj gužvi u rodilištu i njihovom raspoloženju. A svi su oni prodojeći, jer to moraju biti, a u praksi - mrtve hladne će nahraniti bebu adaptiranim dok ih kupaju ili ako je beba na "sunčanju" zbog žutice, pa im se ne da oblačiti bebu za podoj.
Iskustva mama su različita. Moje nije baš pozitivno.
Sva sreća da si ti dovoljno educirana pa, valjda, nećeš trebati previše njihove pomoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma