-
tropsko voce!!!!
zanima me dali je netko davao papayu svojoj djeci,zapravo od kada se ona moze pocet davati nisam je nigdje nasla u tablicama pa me malo strah dati......?????? :?
-
Ja osobno ne volim papaju pa ju nisam nudila ni L., za citruse znam da se treba čekati do iza prve godine a za ostalo tropsko voće :? ne znam koliko ti bebeć ima mjeseci možda da pitaš vašeg pedijatra za savjet?
-
u gotovim kupovnima kašicama ima i ananasa i manga koliko sam primetila. i narandže i limunovog soka. e sad nigde nisam primetila da piše papaja.
L je jela 2 puta kašicu u kojoj ima ananasa i jendom ovu u kojoj ima mango. i bilo je sve ok.
mada po postotku tih voćki baš i nema mnogo. osnova tih kašica su recimo jabuke, a tek 7-8% navodno čine ananas, odnosno mango
-
Administratorica
južno voće:
avokado od 6
mango od 8
papaja i kivi od 10 mjeseci
-
Osoblje foruma
-
i ja znam da je avokado najpogodniji za početak dohrane, tj. od 6 mes. banane od 7 ili 8, a za ostalo tropsko uglavnom vredi ona "od godine dana", ali je Lira sticajem okolnosti probala ananas i mango. i još je probala mandarinu i narandžu pre koji dan kada sam ja jela, a ona je vrištala i otimala mi iz ruke. probala, posle joj kakica lagano smrdela na kiselo i to je to.
i baš mislim da li bih smela da joj dam kivi, jer nam je izbor brutalno smanjen, svaki dan jede samo jabuke i banane i kaki jako malo i tvrdo svaki drugi dan. baš joj treba neka voćka da je malo potera.
jel davao neko kivi pre prvog rodjendana?
-
Osoblje foruma
gle, s obzirom da je već jela i ananas i mango i mandarinu i naranču... ne vidim u čemu je problem s kivijem.
meni je bilo u redu da mi dijete bude samo na jabukama i kruškama...
-
Administratorica
apricot prvotno napisa
puntice, di si to našla?
našla sam kad smo kopali za IRK
imaš tu Tablica dohrane, pomoć trebamo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-