Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: da li su vam dali vode??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

2009. na SD sam u predrađaoni imala bocu Jane i pila bez problema, ali sam ja bila bez PV pa su me i tjerali da pijem

2010. u Petrovoj sam isto pila u rađaoni i još sam bila prikopčana na infuziju zbog temperature, nakon nekog vremena su mi mjehur ispraznili kateterom

U principu je u potonjem stvar, nedaju da se pije jer se onda mjehur napuni (a naravno ne možeš ići na WC) pa to zapravo otežava izlazak bebe

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A ja sam isla na wc, mislim 3 puta, nije bilo nikakvih problema oko toga
    Usput odradjivala trudove, po jedan i na samom wc-u
    Al mislim da zadnja dva sata nisam isla
    Ima dosta toga cega se ne sjecam pa ne mogu tocno tvrditi kad je bilo zadnje pisanje
    Posljednje uređivanje od Ginger : 25.02.2013. at 13:42

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    2009. na SD sam u predrađaoni imala bocu Jane i pila bez problema, ali sam ja bila bez PV pa su me i tjerali da pijem

2010. u Petrovoj sam isto pila u rađaoni i još sam bila prikopčana na infuziju zbog temperature, nakon nekog vremena su mi mjehur ispraznili kateterom

U principu je u potonjem stvar, nedaju da se pije jer se onda mjehur napuni (a naravno ne možeš ići na WC) pa to zapravo otežava izlazak bebe
    hm...zasto ne mozes?
    zadnji pregled bila sam 9 prstiju, nakon njega je krenuo nagon za tiskanje, rekli mi da mi je pun mjehur i da ga ispraznim. do tada sam odradjivala trudove u/na wcu, al tada, s nagonom za tiskanje, to je bio vrh :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •