želim nabaviti jednu od nosiljki, no imam velikih nedoumici, voljela bih mamama koje su bolje upućene u nosiljke ovdje izložiti svoje dileme pa da mi date savjet
koja nosiljka bi najbolje zadovoljila moje potrebe koje su slijedeće:
bebica plače u kolicima (sve dok ne zaspi, obavezno zaspi nakon malo vožnje, ali meni ju je žao vozit da plače u početku) pa ne idemo baš u šetnje, a po doma ju stalno nosim na rukama, plače čim ju malo spustim na krevet, osim kad ima volje bit u onom baby centru pa sam zaključila da bi mi dobro došla nosiljka, samim time što i sama volim stalno bit u pokretu, a već sam 3 mj prikovana za trosjed i krevet, nije da se bunim, al htjela bih si malo pomoći s nosiljkom ako će to biti moguće
voljela bih da nosiljka zadovolji slijedeće moje zahtjeve (ako je to moguće, ili barem dio zahtjeva):
napisat ću i informacije koja sam dosad prikupila
želimo ići u šetnje
imam bolove u leđima, koliko sam vidjela za to bi mi najbolja bila marama
prilično sam paranoična oko svega vezanog za postupanje s bebicom pa bi htjela nosiljku u koje ću imati povjerenja da beba neće ispasti, u protivnom ću držati bebu u nosiljci na rukamakoliko sam čitala u slingu mame znaju imat osjećaj da beba klizi
želim nešto u što ću moći lako staviti bebu jer sam i ovako vrlo oprezna sa bebicom, a samim time i nespretna
i za kraj mogućnost da beba sisa u nosiljci bi mi bila najbolja stvar ikad :D , ali čitala sam da je to ipak dosta teško
e sad što bi mi bilo najbolje nabaviti? :? :?