-
krvarenje u 6.tj?
drage moje,
evo moje priče: 21.12.09.sam trebala dobiti, međutim to se nije dogodilo...kroz 4,5 dana prsa su me boljela, poprilično su se napuhnula, žilice su bile jako vidljive, dolje gotovo konstantna bol, pikanje s obje strane i čak jednu večer nekakva bol kao s unutarnje strne pupka?!...s obzirom na moju ivf povijest, nisam željela raditi test niti mjeriti temp, jer sam uvjerena da sam trudna ( temp.sam sigurno imala jer to osjetim) željela sam otići na uzv odmah u pon 04.01. nadajući se da ću vidjeti gest.vrećicu i čuti otkucaje srčeka...e sad, jučer 02.1. ujutro sam dobila smeđi iscjedak - i da dva dana prije sam imala nekakav žućkasti ali mokri iscjedak....zvala sam svog gin pa mi savjetovao da stavim utrogestan 3x1 i da dođem u pon na uzv, kaj je i bila moja nakana...
međutim, bez obzira na utro, popodne sam ipak prokrvarila i to traje i sad...znači li to da se nemam više čemu nadati? i ako je to sad spontani, kak to da me ništa ne boli....prsa su još uvijek tvrda, no manje me bole nego prijašnjih dana...planiram svakako sutra na uzv, al se nadam nekoj utjehi s vaše strane...možda očekujem čudo...
svima svako dobro u ovoj godinici!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma