Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: krvarenje u 6.tj?

sandraks avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno krvarenje u 6.tj?

drage moje,
    evo moje priče: 21.12.09.sam trebala dobiti, međutim to se nije dogodilo...kroz 4,5 dana prsa su me boljela, poprilično su se napuhnula, žilice su bile jako vidljive, dolje gotovo konstantna bol, pikanje s obje strane i čak jednu večer nekakva bol kao s unutarnje strne pupka?!...s obzirom na moju ivf povijest, nisam željela raditi test niti mjeriti temp, jer sam uvjerena da sam trudna ( temp.sam sigurno imala jer to osjetim) željela sam otići na uzv odmah u pon 04.01. nadajući se da ću vidjeti gest.vrećicu i čuti otkucaje srčeka...e sad, jučer 02.1. ujutro sam dobila smeđi iscjedak - i da dva dana prije sam imala nekakav žućkasti ali mokri iscjedak....zvala sam svog gin pa mi savjetovao da stavim utrogestan 3x1 i da dođem u pon na uzv, kaj je i bila moja nakana...
    međutim, bez obzira na utro, popodne sam ipak prokrvarila i to traje i sad...znači li to da se nemam više čemu nadati? i ako je to sad spontani, kak to da me ništa ne boli....prsa su još uvijek tvrda, no manje me bole nego prijašnjih dana...planiram svakako sutra na uzv, al se nadam nekoj utjehi s vaše strane...možda očekujem čudo...
    svima svako dobro u ovoj godinici!

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nemam ništa pemtno za reći, i sama sam imala problema sa smeđim iscjedkom, krvarenjem, ali sve je prošlo i guramo lagano 29 tjedan.
    Ima cura koje su imale ful normalna krvarenja pa su svejedno bile trudne.
    U svakom slučaju držim fige da bude onako kako si sama želiš

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam isto imala do 12 tj smeđi iscjedak ali nevezan za termin kad bi trebala biti menstruacija,ginić napravio i ultrazvuk i briseve sve bilo ok,moja princeza je sada 4 mjeseca.Želim da bude onako kako ti želiš .

sandraks avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno fala curke

curke, fala vam na javljanju..malo mi je ipak lakše iako razumijem da je svaka žena svemir za sebe i da zapravo nema pravila...sutra idem na uzv pa ćemo sve znati ili se bar tome nadam...ja još uvijek krvarim, slabije nego kad imam m, jedino me prsa više uopće ne bole iako su žile još jako vidljive...osjećam pritisak u donjem dijelu leđa gotovo stalno i povremeno me zategne u lijevom odnosno desnom jajniku...u donjem dijelu trbuha mi se javi ono karakteristično stezanje kao za vrijeme m, a onda prestane i osjećam se kao da krvarenja nema....i da, boli me glave od popodne....eto, bilo kako bilo, sutra se bu vidlo.
    fala vam curke kaj ste tu

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

~~~~~~~~~

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sandraks držim fige

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

sandraks ~~~~~~~~~~~~~~ da nam se javiš sa dobrim vijestima....

sandraks avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno bok

drage moje, fala na vibricama, ali nažalost, ništ od trudnoće ovaj put...
    na uzv se vidi zadebljani endometrij 14 mm što ukazuje da je trudnoća bila...dr mi je dao utrogestane 3x1 popiti da bi krvarenje stalo...danas je krvarenje stvarno puno slabije...
    eto, probali bumo opet možda bude sreće
    svima sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A da ti ipak napraviš test ili betaHCG.

sandraks avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno hm

ma, pitala sam doktora za to ali je rekao da nema smisla jer sam jučer imala poprilično jaka krvarenja, i prsa mi više me više gotovo oupće ne bole, nema više ni osjećaja težine u donjem dijelu leđa...iako, moram priznati da me apsolutno ništa ne boli, nisam dobila temp.,boljela me glava jučer i to je sve....danas pak, mi došlo slabo, kao da nemam dost zraka, kao da ću se skljokat i nije mi pomogla voda...
    doktor je za vrijeme uzv rekao da možda ipak nešto ima, nek uzmem utrogstane, al kad je izvadio uzv sondu, i vidio krv, onda je rekao da je to ipak menstr.krv i da tu nema više ničega osim zadebljanog endometrija.eto.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Sandraks, grudi, napuhnutost, učestalo mokrenje, mučnine itd su nesigurni znakovi trudnoće. Po tim simptomima (nestanku i vraćanju) sam si ja x puta mislila da je trudnoći kraj.
    Ako je to bila prava zakašnjela menstruacija (a trudnoće nije ni bilo) tada ne bi nakon dvodnevnog? obilnog krvarenja endometrij i dalje bio 14 mm :? A ako je si ipak bila trudna tada Utrogestan nije terapija dovršenja očekivanog spontanog pobačaja. :?
    To je terapija koja se daje za zaustavljanje krvarenja i služi za održavanje trudnoće,....
    Možda se radi o kasnoj ovulaciji i vrlo ranoj trudnoći kod koje se i ne može ništa vidjeti osim zadebljanog endometrija....
    Ova slabost, omaglica itd. mogu biti i nuspojave Utrogestana (pogotovo ako ih piješ), normalne, ali i vanmaternične trudnoće!
    Kupi si jedan najjeftiniji test da znaš na čemu si.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sve će biti u redu,ako nije sada bit će sljedeći put ,ljubi te miele !

sandraks avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno bok curke

drage moje, fala vam na trudu i brizi...lepo je znati da ste tu!
    ovak danas je 6.dan krvarenja alivrlo oskudnog...običan dn.uložak bio bi mi dosta i jučer...obično nakon mokrenja imam krvi na papiru i to svijetlocrvene...a to s tim utrogestanima, i meni je bilo čudno kad mi je to dr. rekao, ali mislim si, valda on zna...i fakat je krvarenje oslabilo nakon prve dvije tabletice i to na pol nego kaj je bilo do tad...
    ja sam ga shvatila da, budući da sam imala te "izljeve" kak dr.veli, da je potrbno utrogestanima zaustaviti krvarenje, da je valda s tim izljevima izašlo van kaj je trebalo...ne znam...nisam baš bila najsretnija nakon uzv, dr.nije djelovalo cijelo vrijeme pregleda baš 100% siguran da je to - to...
    nije mi niti na pov.bolesti napisao da je trudnoća bila, ili da se sumnja na to nego samo z.m.24.11.09. krvarenje 02.01. kavum prazan, ednometrij 14mm u douglasu nema sl.tekućine...utrogetsan 3x1 nakon krvarenja kontrola
    iako istini za volju, moje cicke više nisu napuhnute sigurno 3 dana, nisu bolne, i više ne osjećam intenzivno mirise...trbuh se "ispuhal"...
    kupit ću test i napravit ga, eto da i to vidimo....
    najte mi zamerit na "ratu i miru" opet
    svako dobro curke! pa-pa

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sandraks Ne razumijem te.... a još manje tvog doktora koji bi to trebao znati.

1. Ako si trudna onda je važno da miruješ i prati se da li beta pravilno raste

2. Ako nisi (više) trudna onda je bezveze koristiti utrogestan odnosno može biti kontraproduktivan jer je bitno da se endometrij dobro oljušti.

Svi ovi simptomi koje si navela mogu biti i PMS simptomi i na taj način se ne dokazuje trudnoća.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ima li šta novo?

sandraks avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno bok

bok vanesax,
    fala na pitanju - niš novo....m je bila, trajalo je 7 dana...danas mi je 10.dc i imam smeđi iscjedak - dr veli da ne brinem i do je to ok..preporuka je da ovaj cilkus imamo imamo odnose u plodne dane svaki drugi dan i da se nadamo najboljem
    ja ću se naravno javiti kad dođe vrijeme, svima sretno!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo i mene da se malo javim i potužim.... I meni se napokon pojavio +!!!
    Problemi su nastali jučer. Blaga sukrvica. Naravno odmah sam odletila kod gin. Ustanovljena trudnoća, gestacijska vrečica bez ploda (rana trudnoća). Kaže da je to ok i daj bože da tako ostane. Danas je već krvarenje obilnije, kao hitan slučaj otišla u bolnicu.
    Nalaz:nešto tamne sukrvice, svježe krvarenje ne vidi
    Palpatorni: r. dio održan, vanjsko ušće uloživo (šta je to??), uterus u avf, povećan, mobilan, oskudno krvari.
    Što se sadržaja gestacijske vrečice tiće, poslje nešto više od 24 sata 2,5mm za razliku od jučer kad se nije ništa vidilo.
    ALI dijagnoza je PRIJETEČI POBAĆAJ
    preporuka mirovanje.
    Ima li ko sličan slučaj? Čitam po netu šanse da se zadrži živi plod je 50%.
    Trudim se ostati u drugom stanju godinu dana.... Bit će ovo veliko razočarenje ako ne uspijem... :shock:

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kod mene je bilo slično, krvarenje, smeđkasto u 7tjednu, te krvarenje crvena krv u 14tjednu, također dijagnoza prijeteći pobačaj i mirovanje. Terapija Utrogestanima dugo do nekih 24 tjedna čini mi se i Normabelima po potrebi.
    Sad lagano ulazim u 32-tjedan...
    Drži se, vibram da sve bude OK.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Optimistična, ono mirovanje je dobro ozbiljno shvatiti, ja sam se dizala iz kreveta samo na wc i nešto pojesti.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nije više bitno. spontani

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Optimistična, žao mi je... Drži se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu