-
Ježići
Tražim dobar provjereni recept.
Radim to za rođendan.
Htjela bih jednog vlikog i puno malih.
Ima li netko?
-
Evo tu je slika i recept, ali ja bih provjereni sa tips&tricks
-
-
-
Vjerujem da uz ovaj jednostavni recept
http://www.coolinarika.com/recept/745293
ne bi trebalo biti previše posla. Ispeći biskvit, narezati ga na kockice i pomiješati sa kremom (u koju i ne moraju ići orasi).
Za velikog ježa obložiti veću okruglu posudu prozirnom folijom napuniti smjesom, prekriti folijom i u frižider da se stisne. Isto tako za male ježiće ali u manje posude. Ostaviti malo smjese za njuškice i kad se smjesa stisne okrenuti posudu na tanjur ili podložak za tortu (naravno, prvo skinuti prozirnu foliju sa vrha
), oblikovati njuškicu i sve preliti glazurom od čokolade i popikati štapiće od badema. Kad se glazura stisne napraviti oči od malo margarina (za bijeli dio) i točkice čokolade (za crni dio).
Ili zaobići ovaj dio sa zdjelama i oblikovati smjesu rukama u oblik ježa
Posting Permissions
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules