Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Pogledajte postove od vašeg zadnjeg posjeta, ali samo...

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Pogledajte postove od vašeg zadnjeg posjeta, ali samo...

...prvu stranu. Na njoj je link i za drugu i treću, ali uopće se ne otvaraju tj. tamo piše ništa nije pronađeno.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zar samo meni? Očekivala sam koji "i kod mene isto". Jesam li trebala ovo otvoriti na PDF-u podrške?

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ne koristim tu opciju, nego pregledavam forum po pdf-ovima ili linkom s obavijesnog maila za topike na kojima sam postala, ali sam htjela iskoristiti ovaj novi topic (sorry Bal ) da prijavim da sam vidjela burzu dok sam bila neulogirana-samo mi je stajala u popisu pdf-ova, kad sam kliknula tražilo me da se logiram, ali svejedno, nek se zna.

Nadam se da će se netko javiti s rješenjem ovog naslovnog problema, sad kidam nalijevo

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Pogledajte postove od vašeg zadnjeg posjeta, ali samo...

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    ...prvu stranu. Na njoj je link i za drugu i treću, ali uopće se ne otvaraju tj. tamo piše ništa nije pronađeno.
    meni se ovo dogadja kad imam puno neprocitanih stranica, tipa 13,14... tada mi za zadnju uvijek pise da nema nista
    ne znam zasto :/

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ponekad mi se to dogodi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dogodi mi se onda kad sam na 1. stranici i idem nešto tražiti u pretražnik ,
    onda mi poništi sve ostale stranice novh postova

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo, popravilo mi se. Nisam ja tužibaba, ali tako mi je bilo jucer cijeli dan pa sam mislila da je nešto ozbiljnije zaštekalo.

Inače, mislim da za zadnju obično piše da nema ništa ako je broj postova na 50 (250, 300, 350) onda taj zadnji post zezne nešto. Ovaj put mi niti jednu stranicu nije htjelo otvoriti iza prve.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    Zar samo meni? Očekivala sam koji "i kod mene isto". Jesam li trebala ovo otvoriti na PDF-u podrške?
    I kod mene isto

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Dešavalo se meni, sa laptopom i kućnim računarom, na kućnoj mreži koja ja spojena direktno na "izvor". Ne mogu otvoriti dalje od prve, eventualno druge stranice
    Na istom tom laptopu, na kablovskom internetu, otvarala sam bez problema i po 10 stranica nepročitanih poruka.
    :?
    niko mi nije umio objasniti zašto

moja lična observacija -
    kad malo "opteretim" vezu (nešto se skida sa neta dok ja surfam) mogu otvoriti 3 do 4 stranice nepročitanih poruka
    ali ne smijem opteretiti previše, jer onda dobijem "PAGE NOT FOUND"

mislim da to sve skupa ime neke veze sa brzinom pristupa koju imam u tom momentu - ako sam brža od rodinog servera - ništa od zbirnog pregledanja nepročitanih postova, moram pješke, podforum po podforum...

neka me ispravi onaj ko zna bolje, jer kompjuteri nisu moj fah

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •