Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: promjena radnog mjesta za vrijeme čuvanja trudnoće

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno promjena radnog mjesta za vrijeme čuvanja trudnoće

Poštovani,
    Sada sam na čuvanju trudnoće i dobila sam ponudu za bolje radno mjesto. Zanima me da li mogu sklopiti novi ugovor o radu s novim poslodavcem za vrijeme komplikacija u trudnoći i koja je procedura?
    Također me zanima jeli moguće sklopiti novi ugovor o radu s novim poslodavcem za vrijeme porodiljinog dopusta?
    Ovo mi je vrlo važno pa vas molim za pomoć!!!!

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam za vrijeme otvorenog bolovanja radi komplikacijama prešla sa jednog na drugo radno mjesto.
    U zakonu o radu nigdje ne piše da se ne smije zaposliti nekoga na bolovanju.
    Jedino kaj su meni na hzzo-u savjetovali da prekinem bolovanje i opet otvorim - to nisam jer bi izgubila pravo na višu naknadu koju sam imala po izračunu zadnjih 6 plaća

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kahna puno ti hvala na odgovoru.
    Dakle ti si kod novog poslodavca nastavila s bolovanjem, a u prosjek 6 zadnjih plaća su ti uzeli od prošlog poslodavca. Jesam li te dobro shvatila?
    A zašto ti je hzzo predložio da prekineš bolovanje pa opet otvoriš?
    Puno ti hvala na odgovorima!!!!!

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dobro si shvatila, raspitivala sam se u mirovinskom i u hzzo-u prije negoli mi je istekao ugovor na starom radnom mjestu, tada su mi tako rekli.

Jedino me blijedo gledala žena u hzzo-u kad sam donjela dvije doznake od dva poslodavca za jedan mjesec - napisala si br moba za slučaj da nešto
    nebi bilo u redu da će me zvati, jer to još nije vidjela ali nitko me nikada nije zvao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •