-
e, ovako, prolaznica, imam konkretan savjet. sve sam to prosla u prvoj trudnoci, a Bog samo zna, mozda i gore. jer ja nisam mogla sjesti za racunar, ni do cega mi nije bilo. dav mjeseca sam provela u istoj posteljini
jer mi je sve ostalo smrdilo na deterdzent i samo bih je ispovracala, a o mojoj garderobi da ne pricam. kad bi me zeludac toliko zabolio od silnog natezanja da povratim nesto sto nema ja bih stala iznad wc skoljke, nage flasu sa vodom i pila dok ne odsjetim da se vraca. a onda bi sve to otislo...znas gdje vec.
kad sam ostala ponovo trudna, nisam htjela cuti da ono moram oet prozivjet, pogotovo ovaj put sa djetetom oko sebe.
otisla sam homeopati, prvi put. prvu terapiju sam uzela u njenoj ordinaciji a drugu kad sam dosla kuci. to je bio prvi dan kad sam se nakon nekoliko sedmica najela, smijala, hodala i izgledala normalno. od tada sam kao nova. muka mi je jedino kad sam gladna, ali ja to brzo sredim
najtoplija preporuka je da nadjes homeopatu, ako ga nemas i da tvoje "slatke muke" prestanu, jer nisu nezaobilazne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma