Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Jako mi je zlo, dokle tako?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ja bih voljela znati po čemu je dobro za dijete da mama ima mučnine - kakav je to znak? Praznovjerni ili? Ne rugam se sad ženama kojima je zlo - žao mi je zaista, ali eto ja dvoje rodila potpuno zdrave djece i NIKAD mi nije bilo zlo - ni najmanje. I sad sam trudna i ista stvar. Ne podnosim smo kemijske mirise - parfeme i sredstva za čišćenje. Po meni je to dobro - jer majka tako nesvjesno bježi od tih mirisa koji dokazano štete i djetetu u utrobi. Ali ako je mami zlo na sami spomen gotovo bilo koje hrane - zašto je to dobro, ne kažem da je loše (osim po mami) ali za bebu???

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj DiLala prvotno napisa Vidi poruku
    I ja bih voljela znati po čemu je dobro za dijete da mama ima mučnine - kakav je to znak? Praznovjerni ili? Ne rugam se sad ženama kojima je zlo - žao mi je zaista, ali eto ja dvoje rodila potpuno zdrave djece i NIKAD mi nije bilo zlo - ni najmanje. I sad sam trudna i ista stvar. Ne podnosim smo kemijske mirise - parfeme i sredstva za čišćenje. Po meni je to dobro - jer majka tako nesvjesno bježi od tih mirisa koji dokazano štete i djetetu u utrobi. Ali ako je mami zlo na sami spomen gotovo bilo koje hrane - zašto je to dobro, ne kažem da je loše (osim po mami) ali za bebu???

i ja bi to voljela znati

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mučnine su znak da posteljica radi i preuzima svoju funkciju, te posljedično tome da beba raste i razvija se. i zato se kaže da su mučnine "dobre".
    svako tijelo je različito, pa tako neke žene uopće nemaju mučnine i to je potpuno ok. blago njima
    ali mi koje imamo mučnine, bar se možemo tješiti da je to znak razvoja naše bebe i njene posteljice.
    mučnine obično prestanu u vrijeme kad je posteljica potpuno razvijena i u potpunosti preuzme funkciju hranjenja bebe (to je onih 10-12 tjedana koji se spominju)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •