Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Jako mi je zlo, dokle tako?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e pa da vas utjesim - 25.sam tjedan i jos uvijek povracam. ne vise tako cesto ali barem jednom tjedno i to onda cijelu noc meditiram nad skoljkom. doktorica mi kaze da je to individualno.
    al se zato poprilicno debljam, bez obzira kaj jedem upola manje nego prije bebice..

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Djumbir

Meni je od danas djumbir otkrice, mislim da vrijedi pokusati svakome kome je zlo.
    Ja zadnja 4 tjedna povracam 5-6 puta dnevno i jednom po noći i to su grozne muke, jer cesto nemam sto povracati pa imam osjecam da mi duša izlazi van. Sad sam u 10. tjednu. U prvoj trudnoci mi je bilo isto muka, ali nisam uopce povracala, mada sam tada bila na normabelima pa je mozda i to utjecalo.
    Dakle danas sam skuhala čaj od svjezeg djumbira i vec par sati se osjecam jako dobro.
    Ne znam, mozda je placebo, mozda stvarno djeluje, ali pokusajte ako niste, mozda i vama pomogne. Ja sam preporodjena.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Anamorci prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je od danas djumbir otkrice, mislim da vrijedi pokusati svakome kome je zlo.
    Ja zadnja 4 tjedna povracam 5-6 puta dnevno i jednom po noći i to su grozne muke, jer cesto nemam sto povracati pa imam osjecam da mi duša izlazi van. Sad sam u 10. tjednu. U prvoj trudnoci mi je bilo isto muka, ali nisam uopce povracala, mada sam tada bila na normabelima pa je mozda i to utjecalo.
    Dakle danas sam skuhala čaj od svjezeg djumbira i vec par sati se osjecam jako dobro.
    Ne znam, mozda je placebo, mozda stvarno djeluje, ali pokusajte ako niste, mozda i vama pomogne. Ja sam preporodjena.
    Hoces mi objasniti kako si napravila čaj?
    Naribala si đumbir i prelila vrućom vodom ili kako?

Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •