Ako je netko bio nedavno u sličnoj kupovini molim da mi nabaci gdje, kakve koliko kn? hvala forumaši...
Ako je netko bio nedavno u sličnoj kupovini molim da mi nabaci gdje, kakve koliko kn? hvala forumaši...
mi smo kupovali u nami na trgu i u bauhausustellita prvotno napisa
ali zadnja je naš ponos 8) nju smo sami napravili od bambusovog štapa koji je koštao 15 kuna. izgleda onako prirodno nije savršena i jako ju volim
nađoh u Velani, Tklalčićeva dobar izbor....znam da imaju prekrasnih i povoljnih materijala za zavjese....skočit ću do tam i vidjeti uživo...da odmah i naručim zavjese i montažu.....ako još netko ima prijedlog slobodno napišite dobro će mi doći.....hvala![]()
ivy hvala...![]()
Mi smo karniše kupili u OBI-ju, jer su bile najpovoljnije..oko 120kn, metalne, jako jednostavne...izbor je relativno dobar, a i dozvoljavaju razne načine plaćanja![]()
Ikea.
E, to se meni sviđa samo što ne znam na čega da je montiram u zid. Kako ste to riješili?ivy prvotno napisa
imali smo od prije dva nosača na zidu, na njih smo stavili dva koluta (po dva na svaku stranu). i mene je začudilo kako funkcionira![]()