-
Čitam i nemam riječi.Tete nisu tu da bi nekome prijetile da neće dobiti ni kruha, ajme majko pa zar je teško dat djetetu nešto drugo.Ne moraju ju je siliti ni nju ni nikog da ruča ali ponuditi neku alternativu zasto ne.Ja osobno imam već 3 djece koje je proslo kroz jedan te isti vrtic i sjecam se jos od kad je najstariji isao znaci prije tri god.Od njih 40 tete su znale sto koje dijete voli ili ne voli ili mozda ne podnosi.Moj najstariji ima danas skoro 9 i jedva 21 kg.Strahota ali taj mali jede vise od brata i sestre zajedno ali jednostavno se ne prima.Kad je on isao u vrtic znalo se da on ne voli margarin i marmeladu ili sirni namaz.Mali je cijelu godinu vrtica za dorucak jeo 2 fete kruha i 2 fete sira i to je bio njegov limit.Tete su ga prozvale mišić i dan danas je taj nadimak ostao.Sad kad mi najmladji ide u vrtic on moze sve ali ne smije nista .Jer sve sadrzava sol koju on ne smije.Ne smije ni banane ni rajcicu.Kad smo ga upisali tete su znale za njegov problem i ja sam predlozila ako treba da cu mu ja radije donositi skuhano a one samo nek podgriju.One su rekle nema sanse, one ce to sve same i da se ja ne brinem.Sad kad nesto idu zciniti prvo izvade porciju za njega pa tek onda zacine.Kad je za voce banana on jede jabuku, kad je za rodjendan grickalice i slatkisi one njemu daju samo slatkise.Kad se ide na izlet njemu se prave posebni sendvici sa margom ili buco sirom ili nutelom.Mogla bih ja sad tu pisati koliko hocete ali....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma