Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Gdje kuoiti malene klizaljke?

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Gdje kuoiti malene klizaljke?

Kćer mi poludjela za klizanjem i ne da se s leda, pa bismo joj željeli kupiti klizaljke. Nosi vel. 24, no nigdje nisu imali tako male za posudbu, pa se obično zadovoljimo vel. 25.

Pliz, zna li netko gdje ih ima za kupiti?
    U TL su najmanje vel. 27.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Znam da u Intersportu imaju sada na akciji klizaljke za klince no nisam provjeravala za tako male brojeve, možda da pokušaš kod njih?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sada se više ne mogu sjetiti koji su broj bile naše najmanje klizaljke- mislim 23 i moj ih je brat jedbva pronašao. Mislim da ti je besmisleno kupovati tako mali broj- ništa zato ako ima malo mjesta oko prstića- glavno je da su u zglobu čvrste. A možeš joj obući deblje čarape (ili nekoliko njih )

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Prije nekoliko godina mi smo sinu na Šalati posuđivali 23. Bile su neke pretpotopne, jedan jedini par tak mali... JEdine su imale klasične žnirance, platnene, a sve ostale već su imale kopče ko pancerice.

Inače, vidjela sam neke sasvim male klizaljkice na Hreliću nedavno (pred Novu godinu), ali nisam pitala za broj. Da mi treba, baš tamo bi ih potražila. Tak maloj djeci jako brzo raste noga, pa ne mogu one biti u jako lošem stanju. Nije to cipela... Ove veće za mog mlađeg sina (34-35) su se prodavale po 80 kn. Nismo uzeli. Dečki su rekli da više vole role.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa zato i nosimo 25, ne bunim se ja.
    U TL-u imaju od veličine 27-31, one što se podešavaju, i te mi se čine super. Šteta što nema manjih.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

http://www.zlatnimedvjed.com.hr/detA...eca&Naslov=MCK II F1&PodIzbornik=roces&theme=zima

Roces, 25-29.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

To mi treba!! Zlatna si, hvala ti puno! :D
    Cure, hvala vam svakoj ponaosob!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove