hitno vas molim za savjete
u par dana nam se svijet izokrenuo naopačke, umorna spotakla sam se o nogu kreveta sa svojom bebicom u rukama, uspjela sam pri padu položit bebu na krevet i njoj nije bilo ništa, vesela i sretna ko i dosad, al mene je spoticanje tako strašno pogodilo da sam jučer završila na hitnoj:inače bolujem od neurodemitisa i jednostavno su mi po šakama izbili strašni gnojni plikovi, toliko je loše da ne mogu uopće koristiti ruke jer ne mogu ni žlicu primiti, na hitnoj su mi rekli da je jaka reakcija na šok, propisali su mi kremu s kortikostreidima i jake antibiotike i rekli da prestanem dojit, ja nisam htjela prestat nadajući se da će mi se tijelo samo izborit i da moje sunce može papat dalje na siku jer to voli najviše na svijetu, tri dana sam trpila snažne bolove nadajući se da će stanje popravit, ali nije, danas je zadnje papala, na siku i dok pišem tatajoj priprema flašicu što me strašno rastužuje
rekli su mi da će terapija trajat 20 dana, ima li nade da se vratimo dojenju, svi mi kaže da dijete više neće sisat kod jednom skuži bočicu, je li to istina, jedino me tješi što je ona obožavala sisat pa možda ipak prihvati, u međuvremenu smo nabavili izdajalicu, kako se to radi, koliko često trebam izdojiti koliko mlijeka?
unaprijed puno hvala na savjetima