trebam malu pomoć, kupujem poklon za šestogodišnjaka i namjeravam kupiti neku društvenu igru. Šta mi možete predložiti i gdje ima takvih stvari za kupiti.
trebam malu pomoć, kupujem poklon za šestogodišnjaka i namjeravam kupiti neku društvenu igru. Šta mi možete predložiti i gdje ima takvih stvari za kupiti.
Monopoly, pogodi tko, trivial pursuit obiteljsko izdanje, junior pictionary- turbo limach
Ali baba i njegova deva, tupko Lupko - one to play
Juha puna muha, super igrica. Od Božića je stalno igramo.
Mislim da je ima u one 2 play.
Ali babina mrzovoljna deva naš je hit ovih dana. Ludi špageti - glupo.
E je od Befanedobila Monopoly, a igramo i Scrabble i Covjece ne ljuti se, i Memory (koji joj je sad vec dosadio, pa smo uglavnom na ovim igrama gdje se koriste rijeci i brojke).
A mi smo baš zadovoljni Ludim špagetima. :D
Za Novu Godinu morali su igrati i baka i stric i bliža i dalja rodbina...
kod nas je trenutno veeeliki hit Make 'n' Break:
http://www.amazon.com/Ravensburger-P.../dp/B0002CYTXK
društvene igre su nam već duže glavni oblik zabave.
klasični monopoly možda ne, za 6godišnjaka je po meni dovoljan monopoly junior - igra isto traje dugo, ali ni blizu klasiku.
pogodi tko je fora,
mastermind - igra u kojoj jedan igrač slaže kombinaciju 4 boje, a drugi ju pokušava pogoditi
cluedo junior - s tim smo dugo maltretirali svu bližu i dalju rodbinu , prijatelje i poznanike
shhh probufit ćeš tatu
frustracija - slično kao Čovječe, samo je kocka zatvorena u onoj kupoli koja se stišće.
pictureka - meni je skroz fora
junior pictionary
pogodi tko želi biti milijunaš
hide&seek - ne znam dal je još ima - igra se bazira na traženju razlika na slici
potapanje brodova - u tl ima nekoliko verzija
iz O2P su mi fora Alibaba, juha puna muha, Ludi špageti, Mega blast, uklete ruševine , ona neznamkakosezove igra u kojoj pogađaš tko si, a nosiš na čelu riješenje....
jedino mi Trivial nije baš za tu dob jer je ovo obiteljsko izdanje od 8 godina, a standardno od 14 i to je doslovno tako :/
tu bi dodala još i 1 protv 100 - probali igrat preko praznika i opdustali nakon jednog kruga jer je T šiznuo na količinu pitanja na koje ne zna odgovor
Mi u zadnje vrijeme najviše kartamo - šustera, Magarca, sretne obitelji (na Pooha)
kaj to postoji za kupiti??ona neznamkakosezove igra u kojoj pogađaš tko si, a nosiš na čelu riješenje....
mi to godinama igramo s komadićima papira i selotejpom, kaj se tu ima za kupiti? što se nalazi u kutiji?
inače obožavam tu igru![]()
to sam vidjela sad pred božić u O2P i pisalo je da je novo, neka je crvenkasto neka kutija, koliko sam vidjela, imaš plastični obruč sličan rajfu koji se stavi na glavu i utakne se kartica sa pojmom.
to nam je na listi uskršnjih želj, za sada igramo sa postit blokićem, ali mi kaže susjeda da je fora i ovo. cijena je 100tinjak kn, 20 manje više.