Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Odjeća za Barbie

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Odjeća za Barbie

Zna li netko gdje se može kupiti odjeća za Barbie lutke.

Čak i ne mora biti originalna, ali zanima me da li ima negdje onako u setovima, ili pojedinačno...i koja bi bila cca cijena.

Ema se tek sad počela igrati s barbikama i imamo ih nekoliko, ali sve su dosta oskudno obučene, a ona bi ih presvlačila u haljine, vjenčanice, kompletiće...

Jedino što sam ja vidjela je u kompletu s barbikom, a to nam ne treba.

oriel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Vidjela sa te setove u one 2playu, cijena oko 30-tak kuna mislim.

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

u muelleru - od 30 kn nadalje - imaš kao jedno odjelce, a imaš ih po 3-4 u paketu, onda imaš samo cipelice i sl.....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Škare u ruke (igla čak i ne treba) i udri!

uska haljina može se lako napraviti od stare dječje dokoljenke - skratiš na mjeru i samo cvakneš rupe za ruke... A premalih čarapica ima u svakoj kući. Ako se jako paraju rubovi, pomozi si lakom za nokte...

Nema bolje vježbe za motoriku. Btw. mi smo jednoj sinovoj prijateljici poklonili nedavno za rođendan kutiju s odjećom za barbiku (ja doma napravila kineski kimono i široku dugačku suknju) ALI i priborom za šivanje i krpicama...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U Ipercoopu/Intersparu.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

TL-u oko 30 kn

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Hvala cure puno!

Dakle muller i One2Play here I come

Bila u TL, ubila se tražeći i nema niš. Kad sam pitala curicu kaj tam radi samo me blijedo pogledala.

Peterlin - ima pun koferčić mojih hand made uradaka iz doba kad sam i sama bila klinka, ali to su više kožne hlače (kad se sjetim da sam mamin stari kaput izrezala da bi joj sašila hlače i top
    ), mini suknjice, tube haljine...čak sam im od puknutog balona radila badiće ...al ona hoće baš one raskošne šuškave haljine sa 18 slojeva tila i tak.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ima i u Nami na Trgu.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Škare u ruke (igla čak i ne treba) i udri!

uska haljina može se lako napraviti od stare dječje dokoljenke - skratiš na mjeru i samo cvakneš rupe za ruke... A premalih čarapica ima u svakoj kući. Ako se jako paraju rubovi, pomozi si lakom za nokte...

Nema bolje vježbe za motoriku. Btw. mi smo jednoj sinovoj prijateljici poklonili nedavno za rođendan kutiju s odjećom za barbiku (ja doma napravila kineski kimono i široku dugačku suknju) ALI i priborom za šivanje i krpicama...
    ja sam napravila pravu kolekciju od dječjih čarapica
    a kupila sam tila i jeftinih stolnjaka i zavjesa i materijala za podstave - i to će postati balske haljine i vjenčanice

od jedne stare haljinice sam sašila 2 "ljetne" haljine i torbice
    imam metar one čičak trake koju režem na rtakice dimenzije cca 2x0,5cm pa se skidaju i oblače kao prave haljine

sad imam pauzu od barbie haljina - u projektu sam kombinezon-"vreće" za spavanje za veliku curu, a onda idemo na božićne ukrase, ali iza božića se bacam na haljine

ima ne netu krojeva i ideja

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

pa nije mi jasno za tl,ovaj vikend dobili na poklon neki kompletic za barbi iz tl-a :/

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Bila opet u TL i našla neka 2 ćorava kompleta za po 25 kn svaki....i to sam sama uspjela iskopati iza pet kutija s barbikama

...tak da eto, ipak ima

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kaufland
    imas i cipele za neku sicu

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam e-bayu kupila u par navrata po hrpicu tih "raskošnih" haljina za Barbie. Kineska proizvodnja.
    Mislim da sam plaćala 1 funtu haljine (6kom) plus 4 funte poštarina.

Ovako nešto (samo manji broj haljina pa je pošt.manja)
    http://cgi.ebay.co.uk/Clothes-Lots-B...item33583e2afc

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Hvala cure, našla sam u One2play-u 2 slatka kompletića skupa s torbicom i čizmama/cipelama za 39kn/svaki.

Ovo na e-bay-u je mrak ali ja nemam ni jednu kreditnu karticu osim običnog Maestra Zagrebačke banke, tak da to nije opcija

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa
    kaufland
    imas i cipele za neku sicu
    Mislim da su najjeftiniji, od 14.99-19.99kn.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da li netko zna gdje ima odjeće i popratnih dodataka za Kena (ili inačice dotičnog gospodina)? Za Barbi nalazim robicu, ali nam ovaj muški dio ostaje zapostavljen.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Našla sam pukim slučajem na črnomercu na štandovima kod ciglane, prvi red do ilice, preslatke haljinice baš onako pufaste, izgledaju skroz slatko, raznih boja
    Cijena mislim da je bila 15kn na njima, no čovjek koji prodaje mi rekao 12kn/komad, pa ako je možda kome usput...

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mamaLare - jel to baš na onom ograđenom dijelu unutar placa ili na štandovima koji su sad postavljeni pred Božić, da ne lutam. Otići ću i to pogledati.
    Baš ti hvala, fakat je povoljno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa
    Da li netko zna gdje ima odjeće i popratnih dodataka za Kena (ili inačice dotičnog gospodina)? Za Barbi nalazim robicu, ali nam ovaj muški dio ostaje zapostavljen.
    vidjela, danas, u Mulleru.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Goga25 prvotno napisa
    mamaLare - jel to baš na onom ograđenom dijelu unutar placa ili na štandovima koji su sad postavljeni pred Božić, da ne lutam. Otići ću i to pogledati.
    Baš ti hvala, fakat je povoljno.
    Baš oni štandovi u ograđenom dijelu, prvi red do ilice, mislim da je to predzadnji štand, ne možeš fulati jer je štand sa igračkama s lijeve strane jedan, jedini.

p.s. ustvari moram naglasiti da sam išla po zavjese, ako nekom treba, imaju po 50kn/m; barbie mariposa , autić jurić, spiderman,...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Sad sam pogledala ovaj link malo više, i to su takve haljine, čak su slično i pakirane

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Val prvotno napisa
    Citiraj TeFil prvotno napisa
    vidjela, danas, u Mulleru.
    Thx. Idem sutra tak i tak u Muller, pa ću pogledati. Ne znam kako sam ih do sada "profulala" tamo.

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja danas u ofertisimi :shock: na set od valjda 10 raskosnih haljina(cca100kn),a za blagdane sam necakinji isto trazila u inim trgovinama i ostala razocarana.naravno proizvodnja kina ali kad pogledate i u ostalim trgovinama je tako samo ljepse pakirano .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •