Imam jednu fotografiju u kupaćem kostimu (MM me slika, a bila sam daleko da ga spriječim) i zalipit ću je na frižider. Sav višak mi je smješten u 30 cm drob i guze cca - 10 kg. Možda pomogne?
Imam jednu fotografiju u kupaćem kostimu (MM me slika, a bila sam daleko da ga spriječim) i zalipit ću je na frižider. Sav višak mi je smješten u 30 cm drob i guze cca - 10 kg. Možda pomogne?
hmmm...zavisi kako reagiraš na to...ja sam stavila svoju sliku iz najboljih dana na frižder i veći mi je poticaj nego ove druge koje ne volim niti vidjet...split prvotno napisa
:shock: :shock:zhang prvotno napisa
Ovo mi se čini premalo i za dječju porciju i to klinca od 3-4 godine....
Sigurno da većina danas jede previše i prekalorično,ali ovo mi se zbilja čini čista askeza... :/
ja sam jučer pokleknula, i to gadno, u 11 sati, nas 3 smo smazali 2 jumbo slavonske pizze...uz to pive, i to dosta, kasnije sladoled, čips i pol protvana kremšnita, možda je bilo još toga al se ne sjećam..ufffff jutros jedva dišem
I nama se zna dogoditi da prek vikenda udrimo s prejedanjem.... ne doma, najčešće je to slučaj ako odemo kod jedne ili druge mame - valjda ta generacija nema boljeg načina iskazivanja ljubavi od prepunog stola (a sve mi se čini da ni ja nisam daleko).
Nakon toga drugi dan se pije zeleni čaj, jedu se juhe i salate ili samo voće i dobro...
A kad bolje razmislim, ja sam sebi dobra i kile me toliko ne živciraju koliko me brinu dugoročno (zglobovi, kičma, hormoni itd.) pa ipak treba pripaziti.
ma vikendi ubijaju, najčešće ne radim pa izađem iz neke rutine i onda je gotovo...obožavam vikende kad od posla neznam kamo ću se okrenut, onda se držim one rutine od preko tjedna pa bude bolje...a ak sam se za vikend prežderavala onda mi treba opet 2-3 dana da se ne uhodam, nekak mi organizam strašno puno traži, a to me izluđuje...
ja ujutro jedem zobene pahuljice sa polumasnim mlijekom, i to svako jutro, još mi nisu dosadile.
za ručak pojedem neko povrće i meso, ali meso ne jedem svaki dan, ili integralnu rižu s povrćem
za večeru kuhana jaja ili jogurt 0.1 m.m., tražila sam posni sir ali ne znam gdje ga ima kupiti.
eto kile su krenuile prema dolje :D
Imaš posnog sira skoro u svakom Konzumu za kupiti.
Dobra je fora skuhati kompot bez šećera (ili eventualno saharin, ali ne pretjerivati) i navečer ga, u vrijeme krize za slatkim, pojesti i popiti sokić. I brzo u krevet!![]()