Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Bolovi u zdjelici

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Bolovi u zdjelici

Uskoro punim 31 tjedan... i ima dva dana osjećam bolove u djelici točno dno leđa koje se širi na kukove... Nije to presteašna bol koju ne mogu izdržat, ali se brinem jel to normalno i da li bi trebala nazvat doktora?

Hvala

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

uglavnom je posve normalno.

puno žena se počne susretati sa time od 3/3 trudnoće. zdjelica , odnosno ligamenti i mišići oko zdjelice se počinju lagano opuštati i širiti. lagana priprema za porod.

ja recimo nemam bolove u zdjelici, ali znam ponekad imati bolove u kukovima, pogotovo sada pred sami kraj.

ako se općenito i dalje dobro osjećaš, ako ne primjećuješ neke druge promjene, ako se bebač uredno javlja kao i do sada, razloga za brigu nema.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam imala periode po tjedan dana kad sam prvih par koraka nakon ustajanja iz kreveta doslovno stiskala zube koliko me zdjelica bolila... onda su se još znali priključiti i bolovi u leđima, kukovima i svašta nešto... uglavnom to ti je sve normalno... malo stisni zube, proći će... pa će se opet pojaviti... i tako...

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma iskreno nije meni što mene boli radi mene, nego samo da nebi utjecalo na cerviks... jer sam već pila Partus pa mi muka da me opet na to nebi + ležanje... Zvala sam dr. i rekla mi je da ipak dođem sutra da me pogleda... Pa ćemo vidit... Ja se isto nadam da su samo ligamenti...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

aha to... ja sam imala serklažu, tako da ti nemrem reći dal su ti bolovi utjecali na prerano otvaranje ili ne... ali bolilo me i nakon serklaže, a šavovi mi i dan danas čvrsto drže (sad sam u 39 tjednu) tak da ne znam...

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Danas sam bila na pregledu, skoro sam prst otvorena, dr. mi je rekla da se pripazim još jedno vrijeme... da baš ne hodam previše ni ne naprežem se, leđa su mi trenutno prestala....

Sad mi je baš samo što više dana izgurat.... odnosno tjedana.....

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

drži se bit će sve ok

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moguče da ti je i od laganijeg tempa...moja doktorica govori da mene leđa, zdjelica, kukovi, trtica i sve to boli jer sam zakržljala, nešto kao trudnička osteoporoza, dijete crpi kalcij iz kostiju, a ležanje i mirovanje ne pomaže.
    Ja pijem bar 2-3 velike čaše mljeka dnevno, tako mi je savjetovala, i što više jogurta itd. To mi zaista pomogne. Ali sigurno 1-2 puta tjedno imam baš napadaj bolova, da ne govorim da kad se tek ustanem jedva hodam, treba jedno 2-3 minute da se malo razgibam pa jenja bol.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo sad ne boli... ja nastojim svaki dan se barem malo kretat ono po 10 minuta šetam kroz kuću ili po taraci... baš radi toga, i rastezem se jer su mi ionako leđa u k.... inače doma imamo probleme s time...

A sto se tiče toga da sam skoro cijeli prst otvorena, pa ni nečudim me, uloziva sam od 2o tjedna... logično da se laganini otvaram, ali neka bolje da se malo otvaram nego da sam skroz zatvorena pa da se teško otvaram

Odlucila sam ovaj kraj trudnoće malo optimističnije gledat, stvarno mi je više dodijao pesimizam....

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Mene su ti bolovi u zdjelici namučili u obje trudnoće. Što je trbuh bio veći, to sam ja manje mogla stajati i hodati. MOrala bih sjesti svakih 20 m. Ako bih duže stajala ili hodala, imala bih osjećaj da će mi dijete ispasti doslovno, neka užasna bol i pritisak. Obje trudnoće su mi na kraju bile uredne, samo sam se morala štedjeti dosta.
    Bilo mi je i bed što u prvoj trudnoći nisam znala jesu li ti bolovi u zdjelici normalni, bojala sam se prijevremenog poroda jer me bolilo slično kao menstruacijska bol (a tako slično bole i trudovi kad počnu).

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj vitekova mamuška prvotno napisa
    Mene su ti bolovi u zdjelici namučili u obje trudnoće. Što je trbuh bio veći, to sam ja manje mogla stajati i hodati. MOrala bih sjesti svakih 20 m. Ako bih duže stajala ili hodala, imala bih osjećaj da će mi dijete ispasti doslovno, neka užasna bol i pritisak. (a tako slično bole i trudovi kad počnu).
    Ovako i meni, samo što se oba dva puta pokazalo da je to vezano za upalu mjehura i masu bakterija u mokraći. Nakon kure antibiotika je bol prestala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •