-
Sto nakon 42. tjedna?
Ako su svi nalazi na svim redovnim pregledima uredni, sve ide OK i na kraju dodje taj 42. tjedan: sto nakon toga? Ako je nalaz i dalje uredan, da li se u tom slucaju samo busi vodenjak i sve ide po 'normalnoj proceduri', gdje se cekaju vlastiti trudovi, postoji mogucnost stolcica i sl ili se odmah ide na drip i ostale tehnike?
-
Ja sam dosla da ti dam
podrske, jer sam oba puta prenela po 2 nedelje.
Ne znam odgovore.
Meni je na kraju pukao vodenjak, ali trudovi nisu bili dovoljno jaki za otvaranje (na oba poroda) i oba puta se zavrsilo carskim.
Plodova voda je bila prozirna i posteljica ok do samog kraja.
I zelim ti da krene prirodno i sve prodje lagano i najprirodnije moguce.
-
Hvala puno, ja se nadam da ce ipak biti prije, danas mi je poceo cep odlaziti... :D
-
Krece polako, super :D :D Drzimo palceve!
-
Da, evo i mene...
danas je 41. tjedan... prošli tjedan sam bila svaka 2 dana na kontroli i nisu me puno forsali... sad ću vidjet što će reći sutra...
Drž se, colly
-
Da, evo i mene...
danas je 41. tjedan... prošli tjedan sam bila svaka 2 dana na kontroli i nisu me puno forsali... sad ću vidjet što će reći sutra...
Drž se, colly
-
-
Držim fige da krene prirodnim putem. Meni je čep otišao u komadu dva tjedna nakon termina, a sutradan smo ipak dogovorili inducirani porod jer je plodna voda bila lagano zamućena). Nadam se da ću sljedeći put do kraja odraditi sve sama jer sam ovako morala ležati satima na lijevom boku čega se ni dan danas ne volim sjetiti... Inače, Miha je rođen 8.01.
-
evo ipak smo dosli na svijet prije tog 42. tjedna.
mali bebac je rodjen 12. 1. i sve je bilo savrseno od doktora do babica, poroda i savrsene bebice :D
-
-
Cestitam!
-
Čestitke od srca
-
Hvala svima
-
Hvala svima
-
čestitke
Pravila pisanja postova