-
mi čitamo svaki dan od polaska u školu - to su 4 mjeseca i ogromna je razlika u čitanju moje kćeri na početku i sada.
ne znam koliko dugo već čitate svaki dan, ali u 4, 7 ili 10 dana se ne mogu niti očekivati veliki pomaci.
važno je da dijete ne čita predugo - optimalno je 15 do 20 minuta dnevno. sve više od toga je beskorisno, jer djetetova koncentracija ne traje dulje.
No iz tvog posta mi nije jasno jeste li s vježbanjem zaista krenuli tek preko praznika ili prije. Jer ako ste krenuli sada, pomaka još sigurno ne može biti.
-
Ma nitko ne spori da ako dijete ima poteškoće da je to jedna priča, a da ostali inace to sve stignu i izjednače se čitaci i necitaci do kraja prvog razreda. No kad ti se dijete već prvi tjedan vraća plačući iz škole, koju je jedva čekala, kad slušaš horor priče ostalih roditelja koji ti govore kako je nama lako kad imamo nju (koja doma place) jer je njima još teže (a djeca su bez poteškoća samo s malo manje predznanja) - onda zaključis da ti ne trebaju takve pi***rije s djetetom ako ih možeš izbjeći... ocjene su ionako tek kasnije...
Posljednje uređivanje od sillyme : 20.01.2019. at 20:33
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma