Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: Kako naučiti prvašića čitati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Silkice, moja je ista tvoja mlađa. Zna napisati svoje ime, ali mislim da ti radi mehanički. Prepoznaje par slova, ali je nešto posebno ni ne zanimaju. Voli brojeve, zabavlja je rješavati zadatke sabiranja i oduzimanja. Savladala je do 10, sad vježbamo do 20.
    Kod nas baš i nema djece vršnjaka koja čitaju i pišu, ili ih mi ne znamo. Samo jedna djevojčica zna pročitati napisano i to čita slovo po slovo pa sastavi.
    Mene je malo strah, baš da krene u prvi razred bez znanja slova. Trebala bi ove godine krenuti.

Vi iskusne mame, trebamo li vježbati?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Silkice, moja je ista tvoja mlađa. Zna napisati svoje ime, ali mislim da ti radi mehanički. Prepoznaje par slova, ali je nešto posebno ni ne zanimaju. Voli brojeve, zabavlja je rješavati zadatke sabiranja i oduzimanja. Savladala je do 10, sad vježbamo do 20.
    Kod nas baš i nema djece vršnjaka koja čitaju i pišu, ili ih mi ne znamo. Samo jedna djevojčica zna pročitati napisano i to čita slovo po slovo pa sastavi.
    Mene je malo strah, baš da krene u prvi razred bez znanja slova. Trebala bi ove godine krenuti.

Vi iskusne mame, trebamo li vježbati?
    Ne.
    Mozete razvijati predcitalacke vjestine i vjestine koje predhode pisanju . Ima more prijedloga na internetu.
    Citanje i pisanje ne moze se nauciti dok dijete nije spremno za to, a to vise manje bude u dobi od 7. godina.
    Osim ako dijete nije darovito u tom podrucju pa nauci samo prije skole. Ili pak ima poteskoce pa ucenje ne ide kao ostaloj djeci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •