Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Fuge

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Fuge

Trebam pomoć. S čime da očistim fuge na podnim pločicama kako bi im vratila bijelu boju. Ma ni sama ne znam gdje mi je bila pamet staviti bijele fuge ali šta sad mogu, pomoći si ne mogu. Pomagajte, ovo izgleda katastrofalno, ispod stola bijelo a sve ostalo sivo.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pofarbaj ih sve u sivo! Znam da ima neko sredstvo za to. Nisam kupovala, al mi je keramičar pričao kad smo mijenjali pločice.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala, idem sutra u potragu, već sam mislila slupati pločice i sve ispočetka samo pametnije

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ima jedno jako klorno sredstvo, kupiš ga u bauhausu....pošprica se i nakon 5-10min sve se oriba spužvom i ispere s puno hladne vode.....užasno smrdi po kloru ali već nakon 1min je sve bijelo. dobro proluftati!! ja sam stavila masku da ne udišem pare....

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

zove se: Schimmel-entferner od Dufa....inače je za plijesan tata-mata

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

U Bauhausu ima za kupiti smjesa za osvježavanje fuga : Fugenfärber, košta 50 kn. tim se premažu fuge i nakon 1 sat opere višak sa pločica a fuge ostaju bijele. ja to upravo napravila na svojoj kuhinji.

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja imam ono malo čudo na paru i skida super se šta netriba bit na fugama

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Odi do Dm-a imaju super stvar za fuge.Ja se preporodila, u originalu je za pljesan ali mu je zapravo svojstvo da izbjeli fuge

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kako se zove

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa
    Odi do Dm-a imaju super stvar za fuge.Ja se preporodila, u originalu je za pljesan ali mu je zapravo svojstvo da izbjeli fuge
    I mene zanima kako se zove i koliko cca košta.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Marka je od DM-a znaći Denk mit Shimmel-Entferner ili ti na naški sredstvo za uklanjanje plijesni. Meni je sa fuga uklonilo i plijesan i vratilo im bjelinu. Sredstvo je stvarno zakon ,fuge su mi još uvijek bijele. Ne sjećam se koliko sam platila, možda oko dvadest kuna. Boca je bijela boje sa štrcaljkom

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala. Sutra odmah idem do DM-a naoružati se tim. Jel to sredstvo smrdi? Tj. jel mogu "ordinirati" s tim dok su mi klinci doma ili se to mora jako luftati?

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sretstvo sadrži klor stoga ima i miris, više se ne sijećam kojeg inteziteta.Našprica se i ostavi da djeluje 10-15 min. Ima i antibakterijsko djelovanje. Ja sam ga koristila dok je L. bila kod kuće u kupatilu pa sam imala zatvorena vrata.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Xena, puno hvala. Kupila sam danas sredstvo i odmah našpricala rubove kade. Stvarno je bolja situacija! :D

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A za trajno rješenje, navodno ima neki premaz koji djeluje kao "lak za nokte" (što bi ja rekla 8) ).
    - stvori zaštitni sloj na pločicama, pa onda ni prljavština ne može u fuge.

Nisam još probala, ali tako su mi rekli neki majstori.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Za taj premaz i ja čula i mm provjerio u Ferotermu, samo bih ja prije toga pokušala izbijeliti fuge a nakon toga stavila premaz. Pokušaj slijedi za vikend a onda javim rezultate.

slonić tonić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

A kako se zove taj premaz za fuge?

Neznam ni ja gdje mi je pamet bila kada sam stavila svjetle fuge a sve sam išćitala prije kupovanja pločica i opet kupila mat pločice i svjetle fuge

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne znam ni ja kako se zove, mm je bio u trgovini ali kad kupim i riješim situaciju napisati ću kako se zove. Planiram za vikend u akciju, navodno košta jedno 20-tak kuna.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U Neckermannu ima za 69 kuna nekakva gumena spužvica za čišćenje fuga. Nisam probala, ali razmišljam.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Baš nemam povjerenja u gumene spužve a i ne da mi se previše ribati, jednostavnije je pošpricati i čekati pa što bude.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •