Poštovani!Dugo me nije bilo na Rodi i svima želim sve najbolje u 2010.Muči me problem mog mlađeg sina koji ne govori ništa s 19 mj.Ne zove ni mama ni tata samo tu i tamo pa-pa i am am kada je gladan.Rođen je nešto prije termina alj je imao dobar Apgar 10/10 istina imao je i pupkovinu omotanu oko glave ,žuticu a u trudnoći sam bila jedan put na inekcijama antibiotika i dvaput na tabletama antibiotika zbog raznih infekcija.Porod je trajao 24 h!Testiranje sluha ponavljali smo tri put i onda je prošao test u jednom večem centru u dobi od tri mj. gdje su nam rekli da je beba potpuno zdrava i da u zvokovod ušla plodna voda koja se s vremenom reasorbira.Upale uha nije imao nikad nego samo angine i to dosta često.Faza gugutanja počela je oko 4-5 mj. i on je manje gugutao nego stariji brat.Ali prvih rječji nema :? Prije par mjeseci govorio je hvala ina pruženu igračku a sad niti to.Kao da je to bila neka faza ,inače je hiperaktivan ,motorički jako spretan,kada mu kažemo ne na neku nepodopštinu on se smije i još dalje radi po svom.Od igračka ga malo što zanima ,najviše voli kidati komadiče papira i voli kuhinjski pribor.