Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: ljetni godisnji odmor sa bebom od 19 mj.iskustva

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno ljetni godisnji odmor sa bebom od 19 mj.iskustva

Drage mamice i bebice...Ovo ljeto MM i ja planiramo sa bebcem negdje u inozemstvo na godisnji odmor. To moze biti u 7 ili 8 mjesecu, znaci.
    Prvo smo mislili u Prag ali sam onda pomislila da mozda nece biti pretoplo za malog(tada ce imati 19 mj).
    Interesuje me da li je neko od Vas isao sa bebom ovog uzrasta na neko dulje putovanje i gdje.
    Ako imate kakav prijedlog za ljetovanje, isto prihvatam
    Moze biti more ali i ne mora. Hvala Vam za vasa iskustva...
    pozzzz

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja mislim da je to već velika beba i da nema problema što se tiče i daljih i duljih putovanja(mi putujemo redovito u teheran jer nam dida tamo živi trenutno i prvi put so išli kad je imao 3 mj. i uvijek na duže). ono na što treba obratiti pažnju je da idete u neki baby friendly smještaj, da ima sadržaja i za njega, da možda ne idete na neko malo udaljenije mjesto od neke bolnice(za svaki slučaj), tipa neki otočić egzotični a sve dr. ovisi o vašoj financ.sitauciji i željama...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sa svojim kad su bili jednogodisnjaci sam bila u Alpama na ljetovanju. super nam je bilo.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da za ljetovanje s djetetom te dobi treba očekivanja od ljetovanja prilagoditi mogućnostima djeteta s obzirom na dnevni ritam (spavanje, igranje i sl.). Čini mi se da je važno i kakva će biti prehrana. Za Austriju znam da postoji lanac Kinderhotels (www.kinderhotels.com), koji ima prilagođenu prehranu, zabavu, čuvanje i dr. za obitelji s klincima. Meni se za tu dob ipak čini najbolji (i najpovoljiniji) izbor apartman.
    Posjeta velikim gradovima s razgledavanjem meni nije bila prihvatljiva, no to ovisi o puno stvari.
    Zapravo, čini mi se da sve ovisi koliko važnosti polažete na rutinu, djetetove potrebe i prehranu.
    Posljednje uređivanje od Aleksandra_zg : 10.02.2010. at 19:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •