-
ručni čistač na paru
čini mi se ok stvarčicapame zanima, imali tko i kako ste zadovoljni?Mogu li se s njime čistiti odijela, kaputi,pećnice i sl? Hvala
-
i mene bi to zanimalo....
ima tko to da ima??
-
mali iz neckermanna,imam mali stan i zadovoljna sam,nije velike snage al dovoljno za ono sta mi treba
mama ima veci(nastavci za pod,prozore) veci rezervoar-duze radi i veca jacina (ne treba dugo cekati da otopi neku masnocu recimo)
odjela nisam probala cistit
super za ispuhat pletene kosare,bilo kakve kutove i rubove
npr.ja znam plisance prvo stavit pod paru a onda u vakum vrecu i usisavacem izvakumirati
-
e da,i ja sam gledala taj u neckermannu-pretpostavljam da se daju čistiti i pločice s tim
-
da mogu se cistiti i plocice,al nemoj ocekivati previse,aparat je mozda efikasniji u odrzavanju plocica ili ce trebati par puta da skine kamenac(pretpostavljam da se o tome radi)
-
Ja sam dobila Zepterov na poklon i jako ga malo koristim. Uglavnom 2x godisnje za ciscenje prozora i radijatora i onda potegnem i kutove svih podova usput. Sama si to recimo nebi nikad kupila, jer se stvari mogu lijepo ocistiti i bez pare.
-
moja mama je kupila onaj s TV-a
Žali bože novaca....
Ubila sam se ko beštija čisteći s onim....više štete nego koristi....
bezveze....
ja posudila, probala i vratila odmah sutradan....hvala lijepa....mogu ja i bez toga....
-
Ja nisam oduševljena, dok ga napunim, dok se stvori para, pa špricaj i nakon toga opet sve dobro istrljaj suhom krpom, previše mi je zezancije, a i kabel mi je kratak, pa stalno trebam produžni da dođem do nekog mjesta.Jedino za što mi se pokazao ok je čišćenje radijatora. Moju pečnicu taj nikad nebi očistio.
-
bas sam se poradovala kako ce netko pohvaliti konkretni model, a kad ono.... nist!
i dalje krpu u ruke i ribaj sama, nema tu carolije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma