Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: junakinje, zbor!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne spadam na ovaj podforum ali zelim vam samo reci da mislim na vas i da vam zelim srecu, zivot ljepsi i ispunjeniji od zivota koji ste do sada imale.
    Ljubite svoje anđele i budite jake.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma evo malo off topic-nije me bilo dugo, a prije toga egemame nije bilo dugo(ja mislila da si se odrekla rode i moderatorstva na potpomognutoj)..i na zalost vidim da se mnogo toga, ne bas lijepoga, dogodilo.
    Mi smo friska troclana obitelj, ali se sjecam svojih roditelja i njihovih povremenih svadja, i planova o rastavi, o dijeljenju...i znam da sam ja zeljela da se rastave, i tako se prestanu svadajti. Jos se uvijek mogu sjetiti svog grca u zelucu kad se vracam iz skole doma, a ne znam u kojoj su fazi (nemojte misliti bas na najgore, to je gotovo uvijek bio ocev monolog). I radi toga mislim da je bolje biti jednoroditeljska kvalitetna, nego dvoroditeljska klimava obitelj.

Zelim svim jednoroditeljskim obiteljima zazeljeti sve naj, naj

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam na riječima podrške

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

joooj koji je Dora bonbonček !

Povremeno navratim na ovaj podforum i ponekad se razljutim, ponekad rasplačem, a ponekad se sva raznježim.

SRETNO

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nemojte cure biti tužne. Ma nije nama tako loše. I nama nekad cvjetaju ruže

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

totalno off topic: primjetih da posjećujete Dorinu stranicu pa ju upravo osvježavam novim slikama

eminesqu

Početno

Ja sam se vec na drugom topicu predstavila, ali eto ponovit cu! Ja sam samohrana majka jos od rodjenja moje male, ustvari od nekih 15 dana prije poroda... Moj bivsi nas me je napustio, jer nije bio spreman za brak i dijete... Ja sam se pomirila s tim i sada mi je drago zbog toga... Nas dvije smo sretne i zadovoljne! imamo podrsku moje porodice, a on... On se ni ne javlja niti pita za nas! I nama je dobro bez njega! Siri svakojake price da nije otac maloj, ali ja se ne obazirem, jer ipak, pokazao je svoje lice! Nisam trazila dokazivanje ocinstva, jer ne zelim maltretiranje u svom zivotu! A znam da ni tada ne bi dobila nesto od njega! I znam da mojoj maloj nikada ne bi dao ljubav! Novac je lako dati, mada ne i njemu jer ga nema, a ljubav... On ne zna sta je to!
    Moj zivot je nastavio dalje u ounom svom svjetlu, nastavila sam studirati i uzivam u svakom danu provedenom sa mojom Nadirom...

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eminesqu,
    evo pozdravicak i ovdje.
    na ono pitanje o starateljstvu, ako se tebi nesto dogodi nemam pojma odgovor, ali zasto ne pitas svoju soc. radnicu?

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pozdrav! :D
    uskoro ću i ja biti samohrana mama... moja buhtlica će ugledati svjetlo dana za manje od dva mjeseca.
    ne smatram to negativnim, dapače... bolje jedan kvalitetan roditelj nego... ono drugo
    još ćemo se tu podosta spominjati o pravnim stvarčicama... puna sam pitanja. samo čekajte da počnem
    svima!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •