Evo, i mi smo tu i prvi se put predstavljamo...Ja sam ponosna mama dva mala dečka od skoro devet mjeseci. MM se vratio u svoj grad kada su imali samo četiri i pol mjeseca...Naručio kamion, pokupio svoje stvari i otišao. Kaže da se ovdje nije snašao, htio je ( i još uvijek to hoće ) da mi dođemo k njemu, ali iz nekoliko razloga, a najviše zbog načina na koji je otišao i gubitka povjerenja ( par je puta rekao da mu smeta i dječji plač...), ja to ne mogu. Prije braka smo se dogovorili da par godina dok su djeca mala, budemo ovdje, a onda preselimo u njegov grad ( Zagreb ). Inače, on je u mirovini, a ja radim i ovdje imam doista dobro radno mjesto. Što da vam kažem, pokušala sam razgovarati, spasiti svoj brak svom snagom, ali...ne ide. U nekim se stavovima bitno razilazimo... Moglo bi se o našoj priči napisati cijeli roman, ali, eto - za početak - mi smo ovdje s vama!
Inače, Egemama, može se rastati ako su djeca mlađa od godinu dana, ali u tom slučaju otac ne može podnijeti zahtjev za razvod. Ja sam bila u CZSS, ali još uvijek s izjavom ( koja vrijedi godinu dana ) nisam otišla na sud. Mislim da se još uvijek nadam najboljem. Da, jako me povrijedio zbog toga što je ostavio djecu i mene, smatram da je u potpunosti zakazala njegova roditeljska odgovornost, ali...još uvijek ga volim. No, ako moram biti sama, bit ću sama i pružit ću djeci sve ono najbolje što mogu. Mi smo vam jedan jako veseli trio! Pozdrav svima i držite se!!!!!!