-
Iako sam uz Rodu od samog početka (i prije početka
) ovo je moj prvi post na ovom forumu iako ga redovito pratim. Kako do sada nije baš bilo neke pretjerane aktivnosti ovdje, ege - začudila sam se kad sam vidjela tebe ovdje. Iskreno jako mi je žao, iako nisam znala, al kako sam i sama u istoj situaciji, i dalje tvrdim da je bolje tako, ako ne ide onako kako treba. Pratila sam tvoju situaciju i sa željom za drugom bebom i sl i čak smo išle cijelo vrijem istim tijekom, al to možemo i na PM. A tebi i tvojem komadu želim svu sreću i znam da će uz tebe sigurno uspjeti.
A sad ukratko ja.... Klasika .....
mladenačka ljubav, dugogodišnja veza, brak, predivna princeza koja će uskoro 6, želja za drugim djetetom, nije išlo (ma znao je ovaj gore što će biti), i onda šok.... uglavnom agoniju smo riješili u kratkom vremnu, otišao je prije godinu dana, formalno rješeno proljetos.
Kako smo??? Užasno sam se bojala jer je malena jako inteligentno i senzibilno dijete. Međutim, za sada je sve ok. Imamo kratkotrajnih padova kao npr. zašto sva djeca u vrtiću žive sa mamom i tatom, a ja ne i sl... al uz puno ljubavi i pažnje mislim da idemo dobro.
Kako sam ja? To već spada u drugu temu
U principu dobro, bilo je tu oscilacija, negiranja, padova, dizanja...al drži me ono što nas ne ubije ojača nas...
I da zašto sam se javila? Prvo da vam pružim podršku i da pokušam pomoć svakoj ženi koja se nađe u toj situaciji jer znam da je potreban razgovor sa ljudima koji razumiju kako se osjećaš. Ja to nisam imala i to mi je jako falilo.
Drugo - da vas sve pozdravim i kažem da znam kako je teško ponekad, al naša djeca su naša snaga i kad padnemo oni nas nabrzinu natjeraju da se dignemo
Veliki pozdrav svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma