Iako sam uz Rodu od samog početka (i prije početka) ovo je moj prvi post na ovom forumu iako ga redovito pratim. Kako do sada nije baš bilo neke pretjerane aktivnosti ovdje, ege - začudila sam se kad sam vidjela tebe ovdje. Iskreno jako mi je žao, iako nisam znala, al kako sam i sama u istoj situaciji, i dalje tvrdim da je bolje tako, ako ne ide onako kako treba. Pratila sam tvoju situaciju i sa željom za drugom bebom i sl i čak smo išle cijelo vrijem istim tijekom, al to možemo i na PM. A tebi i tvojem komadu želim svu sreću i znam da će uz tebe sigurno uspjeti.
A sad ukratko ja.... Klasika ..... mladenačka ljubav, dugogodišnja veza, brak, predivna princeza koja će uskoro 6, želja za drugim djetetom, nije išlo (ma znao je ovaj gore što će biti), i onda šok.... uglavnom agoniju smo riješili u kratkom vremnu, otišao je prije godinu dana, formalno rješeno proljetos.
Kako smo??? Užasno sam se bojala jer je malena jako inteligentno i senzibilno dijete. Međutim, za sada je sve ok. Imamo kratkotrajnih padova kao npr. zašto sva djeca u vrtiću žive sa mamom i tatom, a ja ne i sl... al uz puno ljubavi i pažnje mislim da idemo dobro.
Kako sam ja? To već spada u drugu temu U principu dobro, bilo je tu oscilacija, negiranja, padova, dizanja...al drži me ono što nas ne ubije ojača nas...
I da zašto sam se javila? Prvo da vam pružim podršku i da pokušam pomoć svakoj ženi koja se nađe u toj situaciji jer znam da je potreban razgovor sa ljudima koji razumiju kako se osjećaš. Ja to nisam imala i to mi je jako falilo.
Drugo - da vas sve pozdravim i kažem da znam kako je teško ponekad, al naša djeca su naša snaga i kad padnemo oni nas nabrzinu natjeraju da se dignemo
Veliki pozdrav svima