-
Sve je prošlo skoro pa dobro....naime soc. radnica se pokazala kao "neprijatelj" tako da smo mm i ja branili jedan drugoga. Sve oko susreta i viđanja što smo dogovorili nas dvoje je uspjela promijeniti tako da sam bila totalno pissed off.
Ovako ide:
do 1. godine svaka srijeda,subota i nedjelja po 3 sata uz moj nadzor
od 1-3 godine svaka srijeda, subota i nedjelja po 4 sta bez mog nadzora (soc. je to promjenila a mi smo se bili dogovorili uz nadzor) bez spavanja
od 3. godine svaki drugi vikend spava kod njega od subote u 10 do nedjelje u 18 (mi smo stavili od petka 19 do nedjelje 19 ali je soc to promijenila) i dva dana u tjednu po 2 sata.
Još smo dogovorili da će se Uskrs i Božić slaviti uvijek kod mene uz prisustvovanje tate jer njegovi roditelji kod kojih sata živi to ne slave a uz to su pravoslavci a ja ću R. krstit i odgajat kao katolika, međutim soc. je to promijenila tako da do 3. godine može tako, a nakon toga se izmjenjujemo ako je Uskrs kod mene, Božić je kod njega......strašno!
Sve bi to bilo ok da život nije čudan, ako ostanemo u dobrim odnosima napravit ćemo onako kako mi želimo, ali ako ne.....šta ne bi bilo bolje da stvari budu u zapisniku onakve kakve smo stvarali u prijateljstvu????
Jedno pitanje....može li se tražiti da naš slučaj preuzme netko drugi u centru??? Naime ova štuka je mm-u kad je izjavio da je on kriv za sve jer je problem u njemu, rekla da potraži psihića :shock: i nikako neće prihvatiti činjenicu da nisu svi stoke kad dođu pred razvod, već da ima i razumnih ...hehehe razumnih žena koje teškom mukom natjeraju mm-a da shvati kako se radi o životu jednog anđela a ne o našem kraju!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma