Citiraj rebeca prvotno napisa
Ama kakva nuletina , to ti je sigurno trenutno stanje, može biti zbog bilo čega...
Najgore je kad se dovedeš u situaciju, da ne radiš ništa, e onda se ništa i ne može dogoditi.
Ja sam pročitala negdje na inter. da sve terapije koje se uzimaju za poboljšanje sperm. se sastoje od prirodni sastojaka (žitarica...). Npr. proxeed, L-karnitin...Znala sam i stučno kako se šta zove, no međutim zaboravila sam. Uglavnom ovako ide recept:
Isjeckati po 100g: oraha, badema, kikirikija(neslanog), lješnjaka, kokosa, sezama, koštica, suncokreta, suhih smokava, šljiva, marelica. To sve zajedno pomiješati sa 1 kg. meda. Uzimati po jednu žlicu ujutru i navečer. Ne uzimati previše jer je dosta kalorično, tako tamo piše. Mislim da je dobro sve probati , možda nešto i uspije
Kako se ja spremam sad na IVF, zanima me kakve vitamine da uzmem za sebe da malo pripremim organizam, kako bi se mrvica što bolje primila
kakav je ivf? stimulirani ili ne? sori, nisam pratio, na brzaka pišem.
mislim da ti je rikikiki u tome. probaj joj poslati privatnu poruku.
što se tiče ovog pripravka, to je atomska bomba a i ne vjerujem baš u to. l-karnitin?
pobogu, čemu to? pa on pretvara masnoću u energiju i to je najbolja stvar za mršavljenje. uzimam l-carnitine iz drugog razloga - idem u teretanu nekoliko puta tjedno i šopam se njime radi skidanja suvišnih grama.

gud lak!