-
Sanjana, 5% pokretnih je premalo za inseminaciju.
Tigy, ako se sjećaš ja sam prošlu godinu i zadnje u veljači ove godine, imala sve skupa 4 inseminacije. Sve četiri je dr. J. napravio po sistemu "ako prođe prođe" jer sam bila na nekakvim polustimulacijama, ovo zadnje na opakoj stimulaciji, i trebala sam ići na IVF/ICSI.
Činjenica je da oni ejakulat očiste i da šanse postoje ali jako, jako mizerne.
Ja sam te inseminacije podnijela prilično teško jer sam u dubini duše realno bila svjesna da nam je spermiogram previše loš da bi uspjelo, a s druge strane sam se nadala. Bilo mi je to psihički dosta teško podnijeti.
Što se tiče preparata - MM uredno pije Dual tabse od Twin laba, prestao je pušiti prije 13 mjeseci, a svakih 2-3 mjeseca popije i kutiju/dvije
L-arginina (isto od Twin laba), nosi bokserice, više- manje se uredno hranimo (a tko si s vremena na vrijeme ne priušti sendvič iz Subwaya ili Pingvina). Kada ja pijem vrkutu onda on pije Subanov čaj za dečke.
I sada, obzirom da smo prošle godine bili stalno na VV-u pa sam više manje redovno pratila stanje spermiograma, znali smo imati i 10 mil/ml sa mislim cca 30% pokretnih i samo oligo..., a znali su biti katastrofa nalazi sa cca 1 mil/ml i mane od 10% pokretnih i dijagnozom oligoasthenoteratonecro...
Pa ti sada znaj :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma