Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Pritisak u rodnici

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Pritisak u rodnici

Pozdrav svima,

Trudna sam 15+4 i već neko vrijeme, cca 10ak dana, osjećam svakodnevno pritisak u rodnici. Ujutro kad se dignem sve je ok, ali kako se dan odmiče pritisak se javlja. Ponekad bude praćen i nekakvom tupom boli dole, jako nisko, kao u predjelu stidne kosti. E sada, ja jesam više manje cjeli dan na nogama, nemam baš vremena za odmor, imam malu curu od 11 mjeseci, tako da je to i nemoguće. U prvoj trudnoći nisam imala takvih problema. Da li neka od vas cura ima ili je imala sličnih tegoba, jeli to normalno?

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam imala taj dosadni pritisak u rodnici, i pulsiralo bi mi dole na dodir... meni isto nitko nije znao reć ništa pametno osim odmori... noge digni malo visočije.... nakon kojeg tjedna je prošlo samo od sebe....ništa se nije dešavalo...

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

I ja sam to imala, baš nekako u to doba trudnoće.
    Posle je prestalo, sad mi stomak bude "težak" ako baš preteram sa saginjanjem i kućnim poslovima.
    Moraš naći načina da prilegneš kad osetiš pritisak, možda i da popiješ šumeći Mg.
    Ne bih da te plašim, ali ja sam u drugoj trudnoći ignorisala taj osećaj, radila sam doktorat do 6. meseca i mučila se, a onda se ustanovilo da mi je bebica prenisko, maltene sam nosila stomak u rukama. Rezultat - morala sam da odležim narednih mesec-dva, nosila pojas i bilo mi je baš teško...
    Čuvaj se...ako imaš, zatraži pomoć u trčkanju za malenom barem za 1h dnevno.
    Sve najbolje i javi kako ide...

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Moguce da ti je to znak da moras vise odmarati.
    I ja imam curicu od 11mjeseci, trudna 23tjedna, znam kako ti je.
    Pokusavam se zabavljati sa njom na podu, a za dizanje koristim sve pomoguce polozaje da ne optercujem tibu. Mada mi je to vec postalo tesko.
    Jednom kad sam bas pretjerala u dizanju me bas stezalo u rodnici, posebno donjem dijelu.
    Sreca je jer imam gotovu cjelodnevu pomoc mm-a, pa mi je uvelike lakse.
    Probaj organizirati bar dio dana da ti netko pomogne oko malene.
    Sretno

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam 16 tjedana, baš sam danas doktoru rekla za taj pritisak, koji mi se uglavnom javlja navečer pred spavanje i ponekad po noći, kaže da raste maternica, širi se pa je to zato...

A budemo izdržale...za naša mala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •