-
-
To je zakon. Nevjerojatno udobno i stvarno pomaže ako imaš problema sa kralježnicom!
Sad da li ovaj koji se daje na telki ili neki drugi, nebitno. Bitan je materijal od kojeg je napravljen.
-
Mi smo nedavno kupili nove madrace... U šoping smo krenuli s idejom da kupimo upravo te madrace od pjene međutim kako smo obilazili dućane trgovci su nas totalno razuvjerili...Rekoše nam da je ta pjena super za one koji samo spavaju na krevetima i gdje ne postoji opasnost od pišanja u krevet, skakanja po krevetu i sl. jer ukoliko se pjena namoči strašno ju je teško osušiti a moglo bi doći i do pojave plijesni što je najgori mogući scenarij. Uglavnom, uvjerili su nas da bi nam to u ovim okolnostima kad imamo jednog četverogodišnjaka i čekamo bebicu bio bačen novac jer se s klincima često dogode neke nezgode...tako da smo uzeli madrace s đepičastim oprugama (ili tak nekaj) i ok su...I ko za peh, dogodilo sa da naš Goran koji spava s nama i od 2 i pol nema ni noćne ni dnevne pelene a od tada mu se dogodilo da se popiški u krevet možda pet puta popiškio baš tu noć kad smo prvi puta spavali na novim madracima...
-
Morao je obilježiti teritorij.
(Imamo i mi slične dogodovštine.)
-
Ema ima 2,3 i događa joj se nezgoda nekoliko puta mjesečno. Ja imam iznad madraca navlaku od merino vune, a preko toga još i zaštitu baš u slučaju takvih nezgoda. Tako da nema straha od uništavanja madraca.
Za klince mislim da nije bitno da ko mali imaju memory foam madrac, ali za nas malo teže je to definitivno fantastična stvar.
Meni je šteta bilo kaj za kaj sam dala novce uništiti urinom tako da mi mogućnost nezgoda nije baš neki argument protiv toga, a pro federa iliti opruga.
Na to ne bi išla više nikad ako ne moram.
Mislim svima nam se može dogoditi povraćanje i sl. I osim toga znojimo se po noći samo toga nismo svjesni. Postoje perive presvlake koje su preporučljive bez obzira o kojem madracu se radi. Baš zato što se ne može ubaciti u perilicu i oprati.
-
Baš si dobro rekla...obilježio je teritorij
Ma mi fakat nismo stručnjaci po pitanju madraca ali bili smo u masu dućana i fakat su nas trgovci uvjeravali da pjena trenutno nije neki izbor za nas...mogli su nam dati kaj tražimo i osigurati si veći promet pošto su madraci od pjene duplo skuplji... Ja bih svejedno odabrala madrace od pjene ali kaj kad mali još spava s nama a uskoro dolazi i beba a tko zna kakve će ona želje i afinitete imati...tak da bumo si madrace od pjene priuštili u slijedećoj rundi za cca 7 godina..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma