Results 1 to 3 of 3

Thread: Europatrade-servis

emira's Avatar

Default Europatrade-servis

Prošle godine, 7.1. sam kupila Samsungov mobitel, preko T-Mobilea, na pretplatu. Od jučer mi na šljaka tj. gasi se. Garancija je 24 mj, znači još godinu dana.
    No, od već nekoliko ljudi sam čula da su Europatrejdovci strašno bezobrazni i da nikome mobitel ne popravljaju. Svaki kvar u garantnom roku okarakteriziraju kao mehaničko oštećenje, rade od ljudi budale i uvjeravaju ih da im je mobitel pao na pod, u vodu i sl.
    Zainteresirala sam se i pročačkala po nekim drugim forumima i načitala se svakakvih grozota...
    Ima li netko iskustva s njima? Kako se postaviti? Kome se žaliti ukoliko mi odbiju popraviti telefon?

da se pripremim unaprijed...

-tajana-'s Avatar

Ja imam s njima odlično iskustvo iako se tome uopće nisam nadala. N. mi je zaslinila mobitel kad nije bio star ni godinu dana i naravno da je prestao raditi. Nazvala sam Europatrade servis i rekla šta se dogodilo i da sam svjesna da nemam pravo na jamstvo iako je 24. mj., ali da mi ga ipak poprave ako mogu i da ću popravak platiti. Oni su mi ga popravili i nisam ništa platila, možda zato što sam bila iskrena i rekla šta se dogodilo. Eto to je moje iskustvo.

(maša)'s Avatar

mi smo imali 2 popravka kod njih...nismo imali problema..