Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: problem s uhom

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno problem s uhom

Raul unazad dva dana ima pojačan sekret (ako se to može tako nazvati) iz desnog uha...
    dosta mu obilno teče, svjetao je, prozirno-žućkast i grozno, ali baš grozno smrdi...cijela mu desna strana lica smrdi od uha :shock:
    inače opće stanje mu je nepromjenjeno, nema temperature, normalno jede, spava, guguće...
    što bi to moglo biti???

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Re: problem s uhom

Citiraj betty boop prvotno napisa
    Raul unazad dva dana ima pojačan sekret (ako se to može tako nazvati) iz desnog uha...
    dosta mu obilno teče, svjetao je, prozirno-žućkast i grozno, ali baš grozno smrdi...cijela mu desna strana lica smrdi od uha :shock:
    inače opće stanje mu je nepromjenjeno, nema temperature, normalno jede, spava, guguće...
    što bi to moglo biti???
    Mislim da je to več "završena upala uha" kad se sav gnoj iscijedi van. Mislim da to nije baš bezazleno stanje i da bi bilo najbolje kontaktirati dr. da pogleda uho, da ne bi ostali kakvi problemi sa sluhom.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Re: problem s uhom

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Citiraj betty boop prvotno napisa
    što bi to moglo biti???
    Mislim da je to več "završena upala uha" kad se sav gnoj iscijedi van. Mislim da to nije baš bezazleno stanje i da bi bilo najbolje kontaktirati dr. da pogleda uho, da ne bi ostali kakvi problemi sa sluhom.
    Sad tek vidim da se radi o maloj bebici, obavezno kontaktirati dr.

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa šta bi upala uha prošla samo tako, bez ikakvih simptoma?
    bili smo kod pedijatrice u petak, na kontroli i cijepljenju, nisam joj skrenula pažnju na to jer onda još to nisam primjetila, a ona nije gledala uši :/

jel se i vama uvijek takve stvari dešavaju vikendom?

Marion avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Njemu je verovatno pukao bubnjic (kao posledica upale uha) i tako se gnoj cedi van. Idite pedijatru.

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

samo da javim...
    da, bila je upala uha, napravljen je bris uha i izolirane su 2 bakterije, zlatni stafilokok i proteus mirabilis (ne znam kako se piše)...
    dobio je antibiotik, klavocin...
    e sad, pedica kaže da te bakterijenisu nimalo simpatične i da nisu uobičajen stanovnik uha...
    da li netko zna nešto više o tome, otkuda te bakterije u uhu i koliko su opasne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •