Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: je li netko uspio u zahtjevima???

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno je li netko uspio u zahtjevima???

Zanima me je li netko tražio na porodu da se odgodi presijecanje pupkovine i da mu se bebica da na prsa dok još pulsira? Je li netko uspio u tome da mu ne otmu dijete odmah i odnesu na kupanje nego da se još malo mazite i grijete tijelo uz tijelo u rađaoni?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo uspjeli - porod u vodi (Rijeka).

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i Maja je uspjela sa svojim zahtjevima.
    Pročitaj njenu priču s poroda:
    Bebica koja mijenja svijet

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi isto, još davne 2002 na SD. Bilo je detalja koje nismo uspjeli, ali to što te zanima DA.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je u planu poroda bilo napisano ovo sto ti zelis, ali nisam to eksplicitno trazila kad je Nola izasla van - nekako se na kraju takvog poroda podrazumijevalo samo po sebi. Mislim da to sto trazis ne bi smjela imati problema dobiti, pogotovo ako je partner s tobom. Nikome ne bi smjelo predstavljati problem da budes duze s bebicom. I imas pravo na to (!). Jedino sto pazi jer ti se (i tati) u onoj euforiji izlaska bebe moze dogoditi da to skroz zaboravis i da ni ne kuzis da se dogadja rezanje vrpce i da bebica odlazi. Tata je tu opet jako vazan.

Početno

Ja nisam uspjela, ali ne zato što nisu htjeli, i sestre i dkotorica su mi htjele dati malenog ali su me morale što prije počet šivat jer sam im grozno počela krvarit...Pa sam se pomirila nekako s tim, iako mi je malo žao...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Al Anci, tvoja beba u tvojem narucju ne bi nimalo smetala sivanju :/

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upravo tako, a i olaksalo bi ti boli jer bi bila hipnotizirana bebom!

Početno

Ne bi smetala šivanju, ali je bio problem u tome da sam ja počela jako krvarit još prije nego su mi prerezali pupčanu vrpcu, a na ovom je topicu riječ o tome - da su me pustili da se mazimo s bebom dok pupkovina ne prestane pulsirat pa tek onda rezali, itd, mogla sam im iskrvarit...

MM se vratio da mi da još jednu pusu taman kad je doktorica krenula da mi da anesteziju dolje prije šivanja i jadan vidio kako to izgleda...Veli da toliko šiktanje krvi još nije u životu vidio...

Početno

Hoću reći, ne bi one vjerojatno imale ništa protiv toga da mi ga ostave nakon što su prerezale pupkovinu i za vrijeme šivanja, da ja nisam skoro bila u nesvijesti nakon tog prvog maženja...

Ali u tom trenu nam je svima, pa i meni, bilo najbitnije osigurat da ne iskrvarim na stolu - dovoljno je kad kažem da je šivanje tarajo preko sat vremena koliko sam popucala, a rez je bio minimalan...

Mislim, znam da je to divno i žao mi je što se nije ostvarilo, ali bi mi bilo puno više žao da sam ne daj bože stvarno iskrvarila i da više NIKAD ne dobijem tu priliku da se mazim s njim...

Zato kažem da ovisi o okolnostima - ako je sve u redu, prođe bez ili s malom epiziotomijom ili pucanjem, super, ali kod mene to nije bio slučaj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nas je doktor iznenadio...ugodno
    nakon prvog poroda u vinogradskoj gdje mi je šivanje bilo najbolniji dio poroda moram priznati da sam se veselila kako ću na SD taj dio prespavati. sebično ali kaj sad
    i onda na SD dobijem pišulinca na prsa pa mi onda još zarolaju spavaćicu do vrata jer doktor kaže "stavite ga koža na kožu"...dokotor veze sitni vez, maleni malo spava malo cica, mm kraj nas cijelo vrijeme
    nezaboravno

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo za doktora!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •