Citiraj zanamala prvotno napisa
Citiraj Racela prvotno napisa
Pa zar ne pratis novi zakon o udzbenicima koji ide na sabor, a mozda je vec i izglasan?
Ne-ne pratim jer mi nije struka :? i ne znam iskreno ni gdje ga trebam "pratiti"!.
Zanimljivo, kako se u nastavnicki posao, pa tako i u izbor udzbenika, osjecaju sposobni mijesati svi, bez obzira sto im to nije struka. Zasto lijecnicima ne naredite kojeim ce lijekovima lijeciti vasu djecu?

[/quote]-sorry na ne znanju,ali zar se matematika svako malo mijenja?.[/quote]

Matematika se ne mijanja, ali se djeca zato jako brzo mijenjaju. I svijet oko nas. Zato i nastavnici moraju mijenjati svoj nacin poducavanja i rada s djecom. A u trazenju boljeg, traze i bolje udzbenike. Naravno, ima i onih kojima je svejedno, koji gledaju da imaju sto manje posla i da sto manje toga mijenjaju. Oni ce s ovakvim zakonom biti jako zadovoljni. A kako ce biti njihovim ucenicima, to ionako niko ne pita.

[/quote]svaka cast pracenju recenzija,ali zanima me tko je postotkom obuhvacen? kako znate da se radi bas o nasoj Du skoli??? Osim toga kao roditelj imam apsolutno povjerenje u profesore nase skole,njihovo iskustvo i pedagoski pristup.[/quote]

Oprostite, ali ovo je jako usko i sebicno gledanje. Lijepo je sto imate puno povjerenje u profesore na vasoj skoli, i sto oni kvalitetno rade. Mozda su vasi profesori i odabrali najbolje udzbenike, no sto je s onim skolama na kojima nisu? Na kojima su iz kojekakvih razloga odabrali lose udzbenike? Za njih vrlo vazno, nisu vasa djeca? To sto ce oni biti kaznjeni losim udzbenikom 4 godine nije vas problem.

Sonja B.