Poštovani!
U trećem mjesecu imam termin u Mariboru. Možete li mi molim vas preporuciti smještaj-apatman u Mariboru.
Hvala lijepa i sve dobro.
Poštovani!
U trećem mjesecu imam termin u Mariboru. Možete li mi molim vas preporuciti smještaj-apatman u Mariboru.
Hvala lijepa i sve dobro.
Ako si iz ZG-a, smještaj ti ne treba u pravilu.
Mislim da ovdje ima nešto, pogledaj prvu stranicu i searchaj s riječju "smještaj":
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=83001&start=0
U stvari, to pitanje bi trebala postaviti, prema forumskim pravilima, na topicu Potpomognuta u Sloveniji (zadnja stranica ovog gore linkanog topica).
Nadam se da će ti se netko javiti koje je ipak recntnije bio i da će te uočiti ovako u ovom ovdvojenom postu. Sretno!
1. Broj telefona je 00386 31730157. Gospođa se zove Nada. Apartman je s korištenjem kuhinje, odnosno to je cijeli stan s dvije sobe, kuhinjom i WC-om. Smješten je u blizini Pohorja i hotela Habakuk. Mi smo do bolnice išli autom za otprilike 10 min, skrene se kod doma zdravlja u kojem smo bili na prvom pregledu i razgovoru. Cijena je 30 EUR dnevno za dvije osobe.
ne znam je li to još aktualno, ali probaj....
2. evo i link na jedan hotel u blizini:
http://www.hotel-bau.net/cenik/hrvaski.htm
3. STANKO VERBNJAK (smještaj u Mariboru)
stanko.verbnjak@amis.net
00 386 41 239 610
Kuća s pet dvokrevetnih soba (kupaonica, televizor, hladnjak) nalazi se u Radvanju pod Pohorjem. Udaljena je deset minuta vožnje automobilom od bolnice i pet minuta od ambulante u Novoj Vasi.
Na pet minuta hoda od kuće nalaze se samoposluga, pizzeria sa slastičarnom i ljekarna. Do Pohorja je deset minuta hoda gdje su smješteni hoteli, restorani i kafići.
Svaki pacijent ima svoje parkirno mjesto i mogućnost korištenja zajedničke kuhinje opremljene svim aparatima i posuđem, blagovaonice, dnevnog boravka s televizorom, terase s roštiljem i vrtom.
Cijena je 15 eura po osobi. Stanko ima ugovor o smještaju pacijenata s bolnicom i njegova obitelj se bavi time petnaestak godina. Vrlo je susretljiv i dobro upućen pa vam može odgovoriti na sve što vas zanima.
Mi smo odsjeli ovdje prije nešto više od 3 godine i bilo nam je ok.
http://www.gostiscejanez.si
Ne znam da li je i dalje dobro tamo, ali mi smo mi bili zadovoljni i klopom i smještajem.
Ne sjećam se cijene, ali je bilo ok (rekla bih čak i jeftino). Ni klopa im nije bila skupa.
Mislim da negdje na njihovom siteu ima i cijene smještaja, pogledaj malo ili ih kontaktiraj. Jako su ljubazni.
Hvala svima. Na internetu sam otkrila apartmane u centru grada http://www.mariborapartment.com/.
Je li mozda netko vec boravio tamo?
Ja se još dvoumim da li da uopće odsjedam u Mariboru ili da cijelo vrijeme putujem? Ako sam dobro upučena otprilike idu 3-4 folikulometrije, punkcija i transfer. Znači bilo bi 6 putovanja. Mi smo udaljeni cirka 3,5 sata. Od kojeg dana ste vi mislile ostati u Mariboru, da li cjelo vrijeme od prvog uzv-a ili od punkcije do transfera ili pak nekako treće? Na onim uputama iz Mb piše sa si računama za ostanak u Mb od 8 dana stimulacije gonalima???
Mi smo udaljeni od Mb-a 3 sata i svaki puta smo išli na folikulometriju od kuće, nismo ostajali u Mb.
Punkcija: dan prije punkcije došli u Mb i prespavali jer smo u bolnici morali biti u 6.45 ujutro.
Transfer: došli u Mb dan prije transfera i kući išli dan poslije transfera.
Mi smo poprilicno daleko od Maribora nekih sedam sati,ne znam ni sama kako bi nam bilo najbolje,sta mislite?
Ja ne bih toliko putovala ipak je puno 7 sati to je onda 14 sati dnevno, isplativije vam je uzeti sobu od 8 dana pa bar do punkcijeketyy prvotno napisa
Ovo je još i najbolja opcija-neka sredina mojih razmišljanja! A gdje ste vi spavali? I da li ste rezervirali smještaj prije ili se uvijek može naći smeštaj ako dođeš više ovako na blef? Primjetila sam da su ovi povoljniji hoteli već bukirani u 4 mjesecu...Drugi mesec ću se malo aktivnije pozabaviti tim pitanjem, sada samo malo hvatam informacije i vaša iskustva (koja su dobrodošla uvijek)karla 1980 prvotno napisa
može i meni pp jer i ja ne znam što ću(ako imaš kakvo rješenje karla)karla 1980 prvotno napisa
meni piše8.3-uzv pa 10.3.uzv pa pretpostavljaju 13.3. punkcija-pa to je nemoguća misija svaki drugi dan prevaljivati 600 km. :?GIZMOS prvotno napisa
Haj spremi i meni informacije jer i mi planiramo ostati u Mariboru dva dana poslije transfera a onda pravac za Mostar.karla 1980 prvotno napisa
Haj spremi i meni informacije jer i mi planiramo ostati u Mariboru dva dana poslije transfera a onda pravac za Mostar.karla 1980 prvotno napisa
pčelica2009 prvotno napisa
Evo nas doma. Dannyy moram ti se iznova zahvaliti. U Mariboru smo odsjeli u Guba apartmanu br. 2 koji je bio prekrasan, cist... osjećali smo se kao kod kuće. Do UKC smo jednostavno pjesacili i uzivali. Domacini-Guba obitelj ljubazni su i uvijek na raspolaganju. Bilo je to stvarno udobnih 12 dana u Mariboru.
Hvala i pozdrav
Mi smo noc prije i nakon punkcije prespavali u gostilni Pri kostanju i svakom bi ju preporucila za kraci boravak jer nema kuhinjicu ali je u gostilni dobra klopa, sobe novouredene i skroz su blizu i ambulanti i bolnici.Za iste novce smo jednu noc bili u Pohorki ali to je 10 klasa ispod.
Ja sam doslovno pretražila na netu svaki njihov hotel, ali mi se cjene čine malo "ušminkane" za ono što nude tako da više ni sama ne znam gdje bi i šta, a financijski smo skoro na knap...nedaj Bože da nešto iskrsne usput. Taca70, koliko ste tamo plačali nočenje i da li uvijek imaju soba ili treba rezervirati par dana prije?
Hej draga moja pokušaj kontaktirati Stanka kada smo mi tražili smještaj kod njega nije bilo ali nam je našao jako dobar smještaj možda je baš taj o kome taca piše,(pri kostanju) kuhinje nema ali sobe su superrrrrr i jednu noć za nas dvoje smo plaćali 40 EUR. Kuhinje nema ali odmah do apartmana imaš veliki TUŠ Market i tu se može za male novce pojest dobar ručak.Adresa smještaja je u Streliška cesta neznam tačno broj ali je neka gostilna koja se nalazi odmah uz TUŠ.
Poslala sam Stanku mail i sada čekam da se javi a odoh sada provjeriti i za ovu gostilnu! Hvala ti!