Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: smještaj u mariboru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam doslovno pretražila na netu svaki njihov hotel, ali mi se cjene čine malo "ušminkane" za ono što nude tako da više ni sama ne znam gdje bi i šta, a financijski smo skoro na knap...nedaj Bože da nešto iskrsne usput. Taca70, koliko ste tamo plačali nočenje i da li uvijek imaju soba ili treba rezervirati par dana prije?

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam doslovno pretražila na netu svaki njihov hotel, ali mi se cjene čine malo "ušminkane" za ono što nude tako da više ni sama ne znam gdje bi i šta, a financijski smo skoro na knap...nedaj Bože da nešto iskrsne usput. Taca70, koliko ste tamo plačali nočenje i da li uvijek imaju soba ili treba rezervirati par dana prije?
    Hej draga moja pokušaj kontaktirati Stanka kada smo mi tražili smještaj kod njega nije bilo ali nam je našao jako dobar smještaj možda je baš taj o kome taca piše,(pri kostanju) kuhinje nema ali sobe su superrrrrr i jednu noć za nas dvoje smo plaćali 40 EUR. Kuhinje nema ali odmah do apartmana imaš veliki TUŠ Market i tu se može za male novce pojest dobar ručak.Adresa smještaja je u Streliška cesta neznam tačno broj ali je neka gostilna koja se nalazi odmah uz TUŠ.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Poslala sam Stanku mail i sada čekam da se javi a odoh sada provjeriti i za ovu gostilnu! Hvala ti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •