Stranica 10 od 10 PrviPrvi ... 8910
Pokazuje rezultate 451 do 474 od 474

Tema: Može li se prijevara oprostiti?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

lisice svaka čast na iskrenosti i čestitam na novim sisama!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj lisica prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se već zahuktalo..Bila sam vrlo jasna i glasna u svom šaka-nos-patos, rezanje jaja i slične izjave..I temperamentna sam i ja sam zapravo zvrk u našem odnosu i prije bih za njega ruku u vatru nego za sebe i ..Izbio me život iz cipela i po ko zna koji put me puknulo po nosu ono moje"NIKAD"!!! Čak nisam ni duboku odahnula, da jesam pala bih u nesvijest. Oprostila sam, naravno da jesam. Prilika čini nepriliku i bilo je to valjda samo emotivno i pumpanje ega i, ma razumijem ja to. Tek kad mi se dogodilo shvatila sam da razumijem. Najbolji tata na svijetu. Najbolji prijatelj. Vrhunski sex. Ni dlaka s glave mi nije falila ni do tada ni u periodu kad je "kuhao". Da nisam slučajno nanjušila ne bih znala. Nije se zaljubio. Da je, možda bi bilo drugačije, možda ne bi ni trebao oprost.
    Dakle, da, prevara se može oprostiti. Kad isplačeš, riješiš, odlučiš, složiš prioritete. I ego šutneš nogom u guzicu. I ne zvocaš. Ponekad se sjetim i kad je prilika i zezamo se na taj račun. Povjerenje? Život bi mu sutra u ruke stavila. Hoće li me prevariti? Možda, ne mogu utjecati na to, ne mogu i ne želim ga zavezati. Želim sretnog muškarca uz sebe. Ne želim da mi život postane ljubomorna drama sa izljevima histerije i scena. Prošlo je. Nemam pojma šta život nosi. Spremna sam. I da, dobila sam zadovoljštinu. Nove cice čim prestane dojenje. Da i ja napumpam svoj ego! I nemam pojma što bih napravila da se ponovi.
    veliki X

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj lisica prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se već zahuktalo..Bila sam vrlo jasna i glasna u svom šaka-nos-patos, rezanje jaja i slične izjave..I temperamentna sam i ja sam zapravo zvrk u našem odnosu i prije bih za njega ruku u vatru nego za sebe i ..Izbio me život iz cipela i po ko zna koji put me puknulo po nosu ono moje"NIKAD"!!! Čak nisam ni duboku odahnula, da jesam pala bih u nesvijest. Oprostila sam, naravno da jesam. Prilika čini nepriliku i bilo je to valjda samo emotivno i pumpanje ega i, ma razumijem ja to. Tek kad mi se dogodilo shvatila sam da razumijem. Najbolji tata na svijetu. Najbolji prijatelj. Vrhunski sex. Ni dlaka s glave mi nije falila ni do tada ni u periodu kad je "kuhao". Da nisam slučajno nanjušila ne bih znala. Nije se zaljubio. Da je, možda bi bilo drugačije, možda ne bi ni trebao oprost.
    Dakle, da, prevara se može oprostiti. Kad isplačeš, riješiš, odlučiš, složiš prioritete. I ego šutneš nogom u guzicu. I ne zvocaš. Ponekad se sjetim i kad je prilika i zezamo se na taj račun. Povjerenje? Život bi mu sutra u ruke stavila. Hoće li me prevariti? Možda, ne mogu utjecati na to, ne mogu i ne želim ga zavezati. Želim sretnog muškarca uz sebe. Ne želim da mi život postane ljubomorna drama sa izljevima histerije i scena. Prošlo je. Nemam pojma šta život nosi. Spremna sam. I da, dobila sam zadovoljštinu. Nove cice čim prestane dojenje. Da i ja napumpam svoj ego! I nemam pojma što bih napravila da se ponovi.
    ne znam kako mi je promakao ovaj post.
    hvala ti na njemu, na iskrenosti i totalni :rispekt:

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    razlozi su nebitni, oni su tudji, zapravo. tvoje je upravo ovo sto pises, 16g. i djeca.
    to valjda vise vrijedi.

kak da velim...neku stvar necu dopustiti/oprostiti poznaniku, al za prijatelja cu dva puta-tri-pet razmisliti bas zbog toga sto mi je bitan, sto mi je nase prijateljstvo bitno. bilo bi glupo od mene da poznaniku dozvoljavam ono sto najboljem prijatelju ne bi.

moja logika, malo drugaciji pogled na situaciju
    i na ovo veliki X

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nije baš nešto što pričam frendicama na kavi. Nismo svi isti, fućkaš ga. Al kad se već krenulo ajde reko. Događa se, i svi ostanu živi.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Još ćete me i preobratiti...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja se uopće nebi čudila da mene moj vara. Od mene ionako ima samo živčanu babu koja stalno nešto prigovara i viče. A što ću mu ja, ako oće nek vara.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

.. ali pošto ga doma čeka to tvoje čudo s oklavio bojim se da neće

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    .. ali pošto ga doma čeka to tvoje čudo s oklavio bojim se da neće

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Lisica, ne znam da li me vara, ali razmišljaš skroz ok. Ne samo svaka čast na iskrenosti, svaka čast tebi što si sebi uspjela pomoći, jer vidim da znaš šta radiš. Mislim da bih postupila isto kao ti, ali ne bih mu to unaprijed rekla
    Posljednje uređivanje od eris : 30.10.2012. at 10:31

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj gabica80 prvotno napisa Vidi poruku
    moze li se nakon prijevare i nekog vremene uopće nastaviti normalno funkcionirati???iskustva molim.......u problemima sam....
    kad je počela sezona parenja? slučajno sam naletila na ovaj forum - a ovih dana sam zatrpana ovakvim informacijama...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Lisice kapa dolje. prije, kad sam bila mlada i naivna mislila sam kako su zene slabe koje oproste i ostanu u braku... a sad mislim da za ovo sto si ti ucinila i nacin na koji si ucinila trebas bit strasan kapacitet. pogotovo za dio da ga zelis sretnog uz sebe i da ne zelis dramu od svog zivota!

Cini mi se najgora varijanta ono kao oprostila sam mu pa mu to nabijati na nos...kakav je to jadan zivot za oboje. a u mojoj okolini je to cesto scenarij onih koji ostanu skupa...

zato jos jednom svaka cast!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ambrosia prvotno napisa Vidi poruku
    kad je počela sezona parenja? slučajno sam naletila na ovaj forum - a ovih dana sam zatrpana ovakvim informacijama...

ambrosia što je pisac htio reći?
    gabica80 nadam se da smo ti pomogle svojim različitim savjetima i gledištima

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ambrosia što je pisac htio reći?
    Pisac hoće reći - ovih dana obratilo mi se nekoliko ljudi s pričama o varanju, prevarama, rastavama...zato sam ustvrdila da je nešto divlje u zraku

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

A emocionalna prevara - šta mislite o tome?
    Da li postoji ili je to samo mit?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam čitala temu od početka , ima malo previše stranica
    ali moje mišljenje je da mogu oprostiti , ali ne mogu zaboraviti.
    Tako da taj odnos više nikad ne bi bio isti.
    Kod mene je slično i s prijateljstvima.
    Teško se s nekim zakačim , ali kad se zakačim , više to nije što je nekad bilo.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pisac hoće reći - ovih dana obratilo mi se nekoliko ljudi s pričama o varanju, prevarama, rastavama...zato sam ustvrdila da je nešto divlje u zraku
    aha, sad razumijem
    nešto virusno može biti
    i ja sam primjetila da naiđe u nizu
    čujem jednu takvu situaciju pa krene u valovima...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

za mene postoji, samo jako je teško reći gdje počinje emocionalna prevara

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    aha, sad razumijem
    nešto virusno može biti
    i ja sam primjetila da naiđe u nizu
    čujem jednu takvu situaciju pa krene u valovima...
    baš tako - virusno - ne pomažu antibiotici - samo treba čekati da prođe...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam čitala temu od početka , ima malo previše stranica
    ali moje mišljenje je da mogu oprostiti , ali ne mogu zaboraviti.
    Tako da taj odnos više nikad ne bi bio isti.
    Kod mene je slično i s prijateljstvima.
    Teško se s nekim zakačim , ali kad se zakačim , više to nije što je nekad bilo.
    Upravo zbog toga što bih ja možda i mogla oprostiti ali nikako zaboraviti, i ne bih mogla sjesti za isti stol sa MM-om, i leći u isti krevet sa MM-om, e upravo zato niti ne uzimam u obzir mogućnost oprosta, odnosno nastavka zajedničkog života.
    Poznajem se, ma nema šanse da bismo mogli nastaviti dalje zajedno.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Emocionalna prevara je za mene kad bi mm volio neku drugu, a ostao živjeti sa mnom. Da saznam da je takva situacija, to bi me mislim uništilo.
    To što si on možda zamišlja akciju s kojom susjedom ili kolegicom, e to bi mi možda povrijedilo ponos (di ćeš s njom pored mene 'vako šesne), ali dok god to nije realizirao ja bih mogla živjeti u uvjerenju da to nije realizirao jer ipak voli samo mene.

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Emocionalna prevara je za mene kad bi mm volio neku drugu, a ostao živjeti sa mnom. Da saznam da je takva situacija, to bi me mislim uništilo.
    A kako se manifestira to: "voli neku drugu"?

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A kako se manifestira to: "voli neku drugu"?
    A ne znam točno kako bi se to manifestiralo i kako bih ja to uopće primijetila. Pretpostavljam da bih primijetila da izbjegava provoditi vrijeme sa mnom, da mu moja blizina nije ugodna... mada bi to moglo govoriti da više ne voli mene, a ne nužno da voli drugu.
    I stvarno bi me ubilo u pojam da znam da je sa mnom samo zato npr. jer će ga ćaća razbaštiniti ako ostavi zakonitu ženu s kojom ima djecu; jer je ona druga udata i nema namjeru ostaviti muža, pa mu je bolje biti sa mnom nego sam; jer se boji osude društva i utjecaja toga na svoju karijeru...

Stranica 10 od 10 PrviPrvi ... 8910

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •