Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 474

Tema: Može li se prijevara oprostiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa

zasto je u braku normalno ono sto nije normalno nit zdravom razumu nit ideji o slobodi i pravima covjeka
    X!
    X!
    X!

Zaštzo?

Jer si ljudi zamišljaju da je brak nešto što nije!!!!!

znam da ću sada off topic, ali ova rasprava me stalno podsjeća na nešto što me često zasmeta.

Sigurno ste povremeno vidjele/li na vijestima i u novinama kako je netko nekoga napao ili ubio. Onda ako je to učinjeno zbog ljubomore, to je uzeto kao olakotna okolnost

(jer, htjela ga je ostaviti zbog toga što se zaljubila u drugoga pa ju je, eto, malo ubio. tko ne bi na njegovom mjestu?).

To je takva logička besmislica.
    To je samo posljedica glupih kulturološke sredine koja ljudima u braku daje pravo nad onom drugom osobom.

Ali brak je dogovor dvoje ljudi da žele zajedno živjeti i sve dijeliti, tu nema nikakvoga mjesta za vlasništvom nad nekime.

I ako jedna strana učini nešto što se drugoj strani ne sviđa, druga strana smije to prihvatiti ili se odvojiti. Ništa više ne smije.

I netko tko si uzme za pravo napasti ili ubiti muža/ženu treba dobiti veću kaznu nego da je to učinio nekome drugome.

Ali ne.

Mi živimo u zatucanoj i primitivnoj sredini, u kojoj prevareni ima veća prava od preljubnika. Kako na imovinu, tako i na život.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

to ti je zato jer ljudi jako često ne ulaze ravnopravni u brak.
    jedna strana misli da je jača od druge.
    a drugoj to na početku možda i odgovara. :/

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    ..................

Nisi baš shvatila što ja mislim pod onim što sam napisala: Prevara = Izdaja ljubavi, poštovanja i obitelji. Ja problema sa egom nemam, zapravo moj odnos s mojim mužem se temelji na potpuno suprotnim vrijednostima. Moglo bi se reći čisto Biblijskim, on je muškarac koji ima ulogu volit, poštovat i ljubit svoju ženu, a ja sam oslonac svome mužu i pratim ga u životu i njegovim odlukama.
    ............
    RozaGroza, citiram tvoj post (izrezan) ne radi toga da bih tebe "razvukla" već jednostavno prokomentirala sljedeće:

osobno NIKAD ne bih mogla živjeti sa ovim stavom.

Muška uloga u vezi nije samo u tome da me (kao ženu) mora volit, poštovat i ljubit, kao niti mene kao žene da moram biti oslonac svojem mužu i da ga pratim u životu i njegovim odlukama. Kod mene je obostrano važno: i bitno mi je da ja njega moram volit, poštivat i ljubit, ali i da ON meni mora biti oslonac u životu i MOJIM odlukama. Ma koliko se god sporili oko istih ( ).

Ujedno JA polazim od sebe u vezi. JA moram voljeti, poštivati i ljubiti drugu stranu i JA to moram osjetiti od druge strane. JA se moram osjećati dobro u toj vezi. Ako se ne osjećam dobro u toj vezi, i ako problem ne mogu riješiti, onda ju je bolje raskinuti.
    Pa to se podrazumjeva, ako sve ovo nije obostrano onda je brak u komi. Htjela sam samo sa svoje pozicije na neki način odgovorit na opasku da se prijevara ne oprašta jer nam ego to ne dopušta.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bilo bi mi koma da saznam da me prevario. Ne bih, u stvari, htjela niti znati.

Ako bih saznala, potrudila bih se skužiti i oprostiti, jer najlakše je odbaciti nešto i prekinuti, a malo teže shvatiti i prihvatiti.

Ustvari, ne znam kaj bi bilo.
    Ali svjesna sam da se to MOŽE dogoditi, i da nemam kontrolu nad tim: dakle, ako želi, prevarit će me bilo kad ili bilo gdje.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Zdravi brak = nema prevara ?

Kako onda gledate na brakove u kojima je sex s drugim osobama čist ok i prihvatljiv, pače - parovi zajedno sudjeluju itd itd. Njihov brak je apriori nezdrav?
    ne, nego to nije prevara
    ako su se oni tako dogovorili, nitko nikoga tu ne vara

no ako su se ljudi dogovorili da će jedno drugom biti jedini seksualni i ini partneri, a jedan od njih prekrši taj dogovor, onda možemo pričati o prevari.

i ne znam čemu čuđenje na postojanje zdravog braka u kojem nema prevara ili uopće na postojanje zdravog braka? to je nešto neviđeno?
    a uopće ne pričam o krilatici "nikad ne reci nikad", jer nikad i uvijek nisam niti spomenula.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    i ne znam čemu čuđenje na postojanje zdravog braka u kojem nema prevara ili uopće na postojanje zdravog braka? to je nešto neviđeno?
    .
    mislim da je to bila šala

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    A objašnjava i to kako i zašto nikada nije saznao da ga žena vara s Platonom.

a je li to istina ili si samo čuo?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj trlababalan prvotno napisa
    Ali brak je dogovor dvoje ljudi da žele zajedno živjeti i sve dijeliti, tu nema nikakvoga mjesta za vlasništvom nad nekime.

I ako jedna strana učini nešto što se drugoj strani ne sviđa, druga strana smije to prihvatiti ili se odvojiti. Ništa više ne smije.
    Takoe

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj purple rain prvotno napisa
    ......ali kako onda objasniti ono kad supruga na sprovodu sazna da je 32 godine muža dijelila s nekim (i to nije znala - i čak niti naslutila?)

.... i tako tuga postade radost . Šalim se, naravno.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

......ali kako onda objasniti ono kad supruga na sprovodu sazna da je 32 godine muža dijelila s nekim (i to nije znala - i čak niti naslutila?)
    mislim da tu nastupa gorčina. najblaže rečeno.

no, u stvari sam se htjela osvrnuti na ono "nije znala - nije niti naslutila".

i tvrdit ću (iz iskustva) da u osnovi prevarena osoba UVIJEK ZNA. samo si ne može to priznati. obično se to priznanje (samoj sebi) desi tek kad sve izađe na vidjelo. film se izvrti unazad i postaneš svjestan svake "iskorištene" sekunde "prevaranta". :/

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i tvrdit ću (iz iskustva) da u osnovi prevarena osoba UVIJEK ZNA. samo si ne može to priznati. obično se to priznanje (samoj sebi) desi tek kad sve izađe na vidjelo. film se izvrti unazad i postaneš svjestan svake "iskorištene" sekunde "prevaranta". :/

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Citiraj trlababalan prvotno napisa

Takoe
    Ja mislila da će ovime topic završiti, ali uvijek NAS se nađe koji imamo još nešto za dodati... (najtekajzameriti).

Potpis pod gorenavedeni citat.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

je li to zavaravanje samog/same sebe
    ili
    šutnja i pravljenje ludim je cijena koju prevareni plaća kako bi kraj sebe zadržao osobu koju voli?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je li to zavaravanje samog/same sebe
    ili
    šutnja i pravljenje ludim je cijena koju prevareni plaća kako bi kraj sebe zadržao osobu koju voli?
    Pa moguće da je kombinacija obje stvari... rekla bih da najčešće je.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mislim da je to "ono što ne znaš ne može te ni ubit" a opet što te ne dokrajči samo te ojača.Svatko ima izbor i varalica da vara i prevarena da ne želi znati (a kao nije ni slutila).

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mislim da je to "ono što ne znaš ne može te ni ubit" a opet što te ne dokrajči samo te ojača.Svatko ima izbor i varalica da vara i prevarena da ne želi znati (a kao nije ni slutila).

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a baš lijepo da moramo imati razumijevanja za muškarce koji varaju
    a za žene? za njih valjda nije bitno jer one to ionako puno bolje kriju

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nakon ovog poželiš da te muž ide varat jer inače nešto s njim nije uredu!!!

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Nakon ovog poželiš da te muž ide varat jer inače nešto s njim nije uredu!!!
    da, jer (citiram nadnaslov):
    VJERNI MUŠKARCI SU SLABIĆI

a ja vas opet pitam... a žene?!
    ne sviđa mi se ta psihologica njihova, čini se da nije vele zainteresirana za ravnopravnost spolova...

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

muškarci i žene jednako varaju...

jer s kim muškarci varaju svoje žene (osim u slučaju homoseksualaca koji svoje žene/muževe varaju sa muževima) ili tako nešto....
    (ovo je jedna od onih ja mislim da ti misliš da ja mislim rečenica)...

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jer s kim muškarci varaju svoje žene (osim u slučaju homoseksualaca koji svoje žene/muževe varaju sa muževima) ili tako nešto....
    pa valjda ih mogu varati i sa single ženama??

ali inače - bio je nekakav članak o tome da žene jednako varaju, samo to u načelu puno bolje kriju pa se ne sazna. al sad nemam pojma gdje da ga nađem

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    pa valjda ih mogu varati i sa single ženama??
    da ali i udane žene imaju kako oženjene tako i single ljubavnike pa ti to dođe na isto...

mislim da je čak postojala web stranica single žena koje imaju oženjene ljubavnike... :/

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

misliš ovo? http://www.tportal.hr/funbox/funtime...g-snijega.html
    evo i ja prvi put čujem, to mi je stvarno bizarno. mislim, po mojoj logici takva stranica uopće ne bi trebala bit legalna. ako država "proglašava" brak, onda bi trebala valjda imat nešto protiv ovako nečeg :?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

problematika danasnjeg medijskog prostora koji nudi "prividnu" demokraciju i teoretsku dostupnost raznoraznih informacija svima jest to, da smo svakodnevno izlozeni rijeci polu-informacija, besmislica, pojednostavljenja koja unistavaju smisao sadrzaja...... ukratko receno dogada se prava "izgubljenost u prijevodu".

u kvaliteti napisanog na raznoraznim portalima, te u novionama tipa jutarnji i slicno...hmm, hmm, biti cu pristojna.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

a ne znam što bih rekla...

činjenica:
    sklopili smo brak; a kod nas je poligamija/poliandrija zabranjena...
    kod preljuba ne sklapaš ništa, ali opet bi se to dalo povezat s ovim poviše i ustvrdit da je preljub neka vrst poligamije/andrije...

treba li brak zaštititi tako da uz postojeći zakon o zabrani poligamije uvedemo i zakon po kojem bi preljub kao takav bio ilegalan i računao se u poligamiju?

možda i treba - da barem pred zakonom čovjek ima obavezu sam sa sobom raščistit što hoće; čime bi se povlačenje za nos moglo okarakterizirati kao krivično djelo; što u očima prevarenog sigurno i jest...

:/

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

OK, nemojmo pretjerivati. Takvo miješanje države u privatnu sferu pojedinca stvarno bi bilo dovođenje stvari do apsurda.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    OK, nemojmo pretjerivati. Takvo miješanje države u privatnu sferu pojedinca stvarno bi bilo dovođenje stvari do apsurda.
    ok,tjeramo mak na konac i ja sam malo karikirala, ali kad pogledaš malo bolje kory je dobro rekla... ako država proglašava brak - što čini da tu instituciju i zaštiti?

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

treba li brak zaštititi tako da uz postojeći zakon o zabrani poligamije uvedemo i zakon po kojem bi preljub kao takav bio ilegalan i računao se u poligamiju?

možda i treba - da barem pred zakonom čovjek ima obavezu sam sa sobom raščistit što hoće; čime bi se povlačenje za nos moglo okarakterizirati kao krivično djelo; što u očima prevarenog sigurno i jest...

:/
    nisam mislila da se brak zaštiti tako da za prevaru ljude trpamo u zatvor
    nego tako da se barem ne dopušta da postoje korporacije koje na preljubu zarađuju, i to na tako otvoren način, to mi je potpuno nevjerojatno.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da ne mislite da je ovo sto pise purple rain apsurdno:
    ako si u braku, po vazecem zakonu o medicinskoj oplodnji, za doniranje sperme ili jajnih stanica trebas SUGLASNOST PARTNERA/ICE

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hocu rec, ali me prekida internal error u svakom pokusaju pisanja: jest apsurdno, ali to nikad nije sprijecilo nase zakonodavce

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ma dobro nisam ni ja to mislila... rasprave radi malo karikiranja...

hvala ivarice...

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ma dobro nisam ni ja to mislila... rasprave radi malo karikiranja...
    nisam mislila da si mislila nego da je svimbalo tako shvatila ( za rečenicu)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Malo sam isčitavala i... Nisam baš pažljivo, ali čini mi se da nisam vidjela ono što ja mislim o toj priči.

Dakle, gotovo bih sigurno oprostila. Prijevaru (jednokratnu), ne varanje (višekratno ili ongoing). Bila bih ljuta, povrjeđena, vjerojatno bih divljala i vrijeđala, prijetila kastracijom i sl., ali to ne smatram razlogom za prekid, ako oboje želimo dalje i ima emotivnih zaliha za probat nastavit/rješit.
    Zašto...prije svega zato jer mogu razumjeti želju za preljubom. Pročitala sam nekoliko izjava tipa : Mi sve zajedno, Brak (i ljubav) podrazumjeva da ne poželiš nekog drugog... Ja prva, a nisam muškarac, to ne kužim. Meni se svako toliko neko svidi, neko fizički, neko psihički, tako da mogu shvatiti da to može biti istina i za mog partnera. Ja znam zbog čega ne bih - jer mi to ne vrijedi laganja i povrjeđivanja mm-a, a da ne poželim...čim dođe proljeće ja osjetim da primjećujem pojačano suprotni spol. A mogu razumjeti da nemaju svi baš jako razvijenu samokontrolu, pa da si mogu reći, ja bih ali neću. Vidjela sam kod nekih svojih frendova (oba spola) da su baš oni koji su tvrdili da nema nikog na svijetu osim njihovog partnera bili u situaciji da im se "sasvim neočekivano dogodilo".

Meni se svidio jedan dokumentarac o nekom plemenu iz Amazonije. Ugl. pričaju muž i žena (cca 40-50god) o njihovom braku. On priznaje kako je znao spavat sa drugim ženama kad je bio mlađi, ona to potvrđuje, oboje se smiju. Ona bi ga kad sazna ganjala oko kolibe i po selu urlajući i lupajući ga prutom, on bi bježao, pa onda za dan-dva došao kući, pa bi se pomirili- do sljedeće prilike. S vremenom mu opadao libido, pa to više ne radi. Nešto mi je u tome bilo jako simpatično, direktno, nema prikrivanja, sramote, vrijeđanja ega, jednostavna rješenja. Ne bih mogla tako, naravno, ali mi je privlačna ta jednostavnost.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tanjads prvotno napisa
    Meni se svidio jedan dokumentarac o nekom plemenu iz Amazonije. Ugl. pričaju muž i žena (cca 40-50god) o njihovom braku. On priznaje kako je znao spavat sa drugim ženama kad je bio mlađi, ona to potvrđuje, oboje se smiju. Ona bi ga kad sazna ganjala oko kolibe i po selu urlajući i lupajući ga prutom, on bi bježao, pa onda za dan-dva došao kući, pa bi se pomirili- do sljedeće prilike. S vremenom mu opadao libido, pa to više ne radi. Nešto mi je u tome bilo jako simpatično, direktno, nema prikrivanja, sramote, vrijeđanja ega, jednostavna rješenja. Ne bih mogla tako, naravno, ali mi je privlačna ta jednostavnost.
    a baš se pitam što bi bilo da je situacija obrnuta.
    vjerojatno bi on imao pravo kamenovati nju bez da odgovaranja, jer eto ona je žena i to nije primjereno. muško mora pokazati svoju muškost

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    a baš se pitam što bi bilo da je situacija obrnuta.
    vjerojatno bi on imao pravo kamenovati nju bez da odgovaranja, jer eto ona je žena i to nije primjereno. muško mora pokazati svoju muškost
    ne nužno - u nekim kulturama centralne Azije, Šri Lanki te dijelovima južne Indije poliandrija je sasvim normalna stvar... dok se u nekim plemenima Južne Amerike čak smatra kako dijete može imati više od jednog oca... muž majke je primarni otac, a svi koji imaju odnose sa trudnom ženom se smatraju sekundarnim očevima :shock: kontam da to znači da je normalno da i žene imaju ljubavnike...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tu se onda ne zna ko pije, a ko plaća.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

tu se onda ne zna ko pije, a ko plaća.
    a baš.... meni je to i šokantno i smiješno i svašta nešto u isto vrijeme

ali i to je bogatstvo baštine majčice Zemlje ... njima je garant čudno što kod nas ide jedan na jedan...

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

evo jedan od linkova
    djeca s puno očeva

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne nužno - u nekim kulturama centralne Azije, Šri Lanki te dijelovima južne Indije poliandrija je sasvim normalna stvar... dok se u nekim plemenima Južne Amerike čak smatra kako dijete može imati više od jednog oca... muž majke je primarni otac, a svi koji imaju odnose sa trudnom ženom se smatraju sekundarnim očevima :shock: kontam da to znači da je normalno da i žene imaju ljubavnike...
    To u Aziji je gotovo uvijek prisilno - zena se uda za muza i svu njegovu bracu s kojima mora odrzavati spolne odnose bez obzira na to zeli li ih ili ne.

Nije prisilno na nekim otocjima u tihom oceanu, ali tamo gotovo da vlada matrijarhat - dakle potpuno nesto drugo u odnosu na nas patrijarhalni svijet.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    To u Aziji je gotovo uvijek prisilno - zena se uda za muza i svu njegovu bracu s kojima mora odrzavati spolne odnose bez obzira na to zeli li ih ili ne.
    uf...
    mada, to mi i nije toliko čudno... nije isto o čemu marta priča i ovo što ću ja iznijeti, ali je zanimljivo:
    ja živim u Dalmaciji... živući ljudi mi pričaju o ženama koje su se nakon suprugove smrti udavale za njegovog brata (hoće-neće ; mora) kako se imetak ne bi razdijeljivao na djecu iz prvog braka i djecu iz drugog braka ako se ona uda za nekog iz druge obitelji... ili kako ona ne bi imetak (i svoj koji je donijela i ono što bi naslijedila nakon smrti muža) odnijela sa sobom u drugu familiju... patrijahalnost na djelu...
    ali obzirom da se npr. moj svekar sjeća takvih slučajeva, to i nije bilo tako davno... možda su te žene bile žive sve do prije jednog ili dva desetljeća...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a što ako su braća oženjena?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a što ako su braća oženjena?
    Pa ima onda stričeva i rođaka...

Ovo što Marta priča gledala sam u jednom dokumentarcu - ma to je užas živi, makar meni, ne sjećam se šta su žene rekle, jer sam stigla na sami kraj.
    Postoji jedan štap koji se objesi na konop ako je žena "zauzeta" sa nekim članom muževe familije.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

naravno da nema braka u tom slučaju....

ali, baš pričam sa svekrom, kaže on da je bilo i sestara koje su "preuzele" muža i djecu od pokojne sestre.... od mog svekra baka se udala za muža svoje pok. sestre - tako da je njegov pokojni otac imao polubraću - rođake...
    to ti je ko u onom pismu vojnom odsjeku, kad je onaj napisao da mu na kraju još samo nije jasno jel' on sam sebi djed

ma svega je bilo... :/

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

zanimljiva tema, ja sam jedna od onih koja nije bila spremna na oprost pa je sada sama i razvedena. Situacija je bila takva bili smo mladi 24 god. početak braka mala beba i mladi tata koji je zastranija s zajedničkom frendicom kastriranje ubijanje i svašta mi je padalo napamet ha ha kad se sjetim a njegovu ljubavnicu sam skoro i satrala s autom. ma iza mene danas na to gledam skroz drugačije bitan je svaki dan svaki dan pomagati jedan drugom da lakše prođe ovaj život a ne zagorčavati ga stalno nekim sitnicama mislim i na svoje pogreške. Prevara tjelesna emotivna kako god ih nazivaju je samo Prevara sve je to prevara i bijeg od stvarnosti, tada 2001 sam mislila da je smak svijeta da se to ne događa svima samo nekima kako su godine prolazile i što je više ljudi ulazilo u moj život primjetila sam da su vjerni samo Pojedinci večina Vara u biti ne poznam ni jedan par da u njemu netko ne švrlja. A moj savjet onima koji ne mogu preći preko prevare Odite ne prigovarajte ne zagorčavajte same sebi život što prije zaboravite i Gotovo znam što govorim jer ja sam 2 god vikala plakala prošla raznorazne terapije a sve nizašto bilo je što je bilo život ide dalje .......

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

x

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Imam 20 godina bračnog staža iza sebe i dan-danas si ne mogu zamisliti da ja prevarim njega ili on mene.
    Ali ... nikad ne reci nikada.

Mislim da ne bi mogla oprostiti i ostati jer jednostavno ne bi mogla živjeti s tim.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Trixy prvotno napisa
    Mislim da ne bi mogla oprostiti i ostati jer jednostavno ne bi mogla živjeti s tim.
    evo, ovo je pravo pitanje pri odluci: je li lakše živjeti s tom spoznajom ili je lakše otići... odnosno što je teže?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pa i kad odeš moraš živjeti sa spoznajom da si prevaren/a

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa
    pa i kad odeš moraš živjeti sa spoznajom da si prevaren/a
    da, ali pitanje se odnosi na to jesi li spreman gledati svaki dan onoga tko ti je TO napravio...

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •