Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
Meni je sex stvarno bitan, naravno tu je i ljubav, i sve ostalo lijepo što dođe sa brakom, ali ako je sex ok, onda je to sitnica, ali ako sex ne valja ili ga nema, onda je to zaista bračni problem. a puno nas ovdje piše o nedostatku želje za sexulanim kontaktom sa partnerom, i onda se čudimo šta se desi. Ja jasno kažem da sam htjela frenda ne bih se udavala jer imam zaista super frendove i danas, ja sam htjela mužjaka, sa kojim ću da rodim djecu, da mi bude uzbudljivo, da drhtim u njegovim rukama, da se on na mene može osloniti kada mu je teško, ali i JA na njega, da se trudimo razumjeti jedno drugo, i postati najbolji sudružnici tokom zajedničkog života. I zato, kada sa 34, 35 godina pričamo o tome da nam je sex stran, budimo spremne na drugu strane te medalje, jer jedan od glavnih uzroka muške prevare(kao češće) je nezadovoljstvo sexualnim životom sa trenutnim partnerom.
Prevaru bih oprostila ako bih imala priliku da i on meni oprosti.....

I meni je sex jako važan i volim ga (nisam ni hladna ni zakopčana do grla, dapače smatram se strastvenom i spremnom na eksperimentiranje radi osvježavanja braka), i vjerujem podacima da muževi/dečki češće varaju ako im sex ne štima u vezi, ali što je sa činjenicom da mnoge žene (među njima i ja) imaju problema sa sexualnom željom ako su zabrinute hoće li imati sutra za kruh, tko će platiti djeci užinu u školi, nove cipele, stanodavac zove za stanarinu, banke zovu za kamate... u takvim okolnostima mislim da su rijetke žene koje se mogu odvojiti od stvarnosti i imati nepromijenjenu, jaku sexualnu želju. A gotovo sam sigurna da nijedna od nas ne želi leći i raširiti noge samo da bi se muž/dečko oslobodio stresa i udovoljio svojoj potrebi i želji. Koliko sam skužila muškarce, njima je sex između ostalog i ispušni ventil za stres pa im nije problem žicat ženu/curu svakodnevno bez obzira na neplaćene račune, pozive iz banaka, rupi na cipelama i praznom frižideru.