Za mene nije svaka prevara ista i jednaka!Da uvijek boli onoga koji je prevaren,to da!Iz današnje perspektive,nisam sigurna da nebih mogla oprostiti.Do prije pet godina,stav je bio-zatući/pregaziti autom/oči iskopati!Pitate se što se desilo u tih par godina, pa da tako promijenim stav.Ništa,koliko ja znam.Samo sam malo odrasla.Život nije crno-bijel,postoje i nijanse.Ne tvrdim da treba biti slijep i gluh kad su u pitanju kiksevi suprotne strane,ali isključivost nije moja opcija!Dakako,ne tvrdim da bi ja odmahnula rukom i prešla šutke preko toga.Ali bih najprije pokušala shvatiti što to u našem odnosu ne valja,gdje je nestala povezanost,bliskost...I za mene,nikako nije ista situacija u kojoj netko fura ljubavnicu/ljubavnika mjesecima/godinama,bez stida i srama,ne mareći za dostojanstvo svoje obitelji,od situacije u kojoj čovjek pogriješi,baš pogriješi,ali je svjestan toga,žao mu je i iskreno se kaje.Zvuči otrcano,što jest jest,ali svi smo mi samo ljudi,ne savršenstva i možemo pogriješiti!Znam primjer iz bliske okoline,gdje su ljudi nakon takve jedne epizode ostali čvršći nego su prije bili.Nema nikakvih napetosti,potisnute ljutnje ili zamjeranja!Fino su o svemu razgovarali,sve pretresli u najsitnije detalje i to zakopali jednom zauvijek..Danas imaju skladan brak,a dotične dame,se vjerujem ni ne sjećaju!Tako da,ja ne mogu reći da ja ne bih nikad,ovo ili ono...Nadam se da nikada neću morati ni znati kako bi i što bi..