Citiraj RozaGroza prvotno napisa
..................

Nisi baš shvatila što ja mislim pod onim što sam napisala: Prevara = Izdaja ljubavi, poštovanja i obitelji. Ja problema sa egom nemam, zapravo moj odnos s mojim mužem se temelji na potpuno suprotnim vrijednostima. Moglo bi se reći čisto Biblijskim, on je muškarac koji ima ulogu volit, poštovat i ljubit svoju ženu, a ja sam oslonac svome mužu i pratim ga u životu i njegovim odlukama.
............
RozaGroza, citiram tvoj post (izrezan) ne radi toga da bih tebe "razvukla" već jednostavno prokomentirala sljedeće:

osobno NIKAD ne bih mogla živjeti sa ovim stavom.

Muška uloga u vezi nije samo u tome da me (kao ženu) mora volit, poštovat i ljubit, kao niti mene kao žene da moram biti oslonac svojem mužu i da ga pratim u životu i njegovim odlukama. Kod mene je obostrano važno: i bitno mi je da ja njega moram volit, poštivat i ljubit, ali i da ON meni mora biti oslonac u životu i MOJIM odlukama. Ma koliko se god sporili oko istih ( ).

Ujedno JA polazim od sebe u vezi. JA moram voljeti, poštivati i ljubiti drugu stranu i JA to moram osjetiti od druge strane. JA se moram osjećati dobro u toj vezi. Ako se ne osjećam dobro u toj vezi, i ako problem ne mogu riješiti, onda ju je bolje raskinuti.