Dakle,trebam napraviti zakusku za 18 ljudi,bit će naravno i djeca,pa molim ideje...Napomena-imam dvoje male djece pa bi napravila nešto i dan ranije,a inisam baš neka kuharica,znači fino,a jednostavno,tx
Dakle,trebam napraviti zakusku za 18 ljudi,bit će naravno i djeca,pa molim ideje...Napomena-imam dvoje male djece pa bi napravila nešto i dan ranije,a inisam baš neka kuharica,znači fino,a jednostavno,tx
razne sallate s tijestom
malo narezaka
a za klince hrenovkice u lisnatom tijestu
i eto ti gozbe
gigica, na ovom linku imaš tih hladnih salata sa svim i svačim.
a pročešljaj još malo podforum.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=hladne+salate
Editirat ću naslov kako bi bio malo jasniji, može?
mozes i razne namaze, meni je to najlakse, ima na coolinarici dobrih recepata.
onda stavis krekere ili dvopek ili kruh i ljudi mazu i uzivaju.
Namaze - domaća jetrena pašteta, pašteta od leće, namaz od slanutka (hummus), pivnički sir, sir sa lukom, krastavcima i majonezom: pa onda razne tople sendviče (to vole djeca); salate - npr. od riže (riža+kukuruz+kuhana jaja+paradajz+mladi luk+majoneza+vrhnje), od tjestenine, od graha+crvena paprika+kukuruz+luk+feta sir. Ja sam jednom davno za jednu takvu prigodu narezala bijelo pileće meso (file) na trake i spohala ga u mrvicama i sezamu - to se svima jako svidjelo, a nije komplicirano, pogotovo ako imaš fritezu.
Imam recept za jedan super namaz: u multiprakrik stavis skuhana pileca prsa, mljevene orahe, mali luk, cesnjak, persin, sol, papar, majonezu, malo limunovog soka i vrhnje, sve zmiksas i gotovo. Kolicine odokativne. Moze stajati u frizideru i nekoliko dana, ali nikad u tome nisam uspjela, uvjek se sve brzo pojede.
tx cure,svaki recept je dobro došao,Maja,gdje je ccolinarica,stranica ili nešto drugo?![]()
www.coolinarika.comgigica prvotno napisa