Moj dječačić ima 5 mj,inače je vedra i vesela beba ali imamo jedan problem u zadnje vrijeme.Moj nećak ima 2ipol godine,živi blizu nas i viđamo se gotovo svakodnevno,no u zadnje vrijeme se ta viđanja pretvaraju u katastrofu jer je izrazito agresivan prema mome N.To je počelo odjedanput.Stavlja mu jastučiće i igračke na glavu,poteže ga za ruku,grize,nekad dođe iz čista mira i počne ga ljubiti i grlit i već iduće sekunde kaže-ti si zločest i onda moramo uzet N da ne dobije ozbiljne batineto su grebanja,udaranja,griženja,prstić u oko itd(naravno sad ne uspije ga ozljediti jer je uvijek netko tu ali meni treba savjet kako se postaviti)Jako volim svog nećaka,znam da je malen i da ne kuži da je opasno to što radi i neželim ga povrijedit nekom neprimjerenom reakcijom.Njih dvojica su skupa skoro svaki dan,obožavao ga je donedavno a sada svaki susret završava plačem i vriskom.Baš smo pazili da ga ne zapostavimo dok je maleni u blizini,bio je uključen u sve i ponašao se zaštitnički a što se odjednom desilo...
Molim mame dječice tog uzrasta ili ako ste imali takvo iskustvo-što se desilo u toj malenoj glavici?

to su grebanja,udaranja,griženja,prstić u oko itd(naravno sad ne uspije ga ozljediti jer je uvijek netko tu ali meni treba savjet kako se postaviti)Jako volim svog nećaka,znam da je malen i da ne kuži da je opasno to što radi i neželim ga povrijedit nekom neprimjerenom reakcijom.Njih dvojica su skupa skoro svaki dan,obožavao ga je donedavno a sada svaki susret završava plačem i vriskom.Baš smo pazili da ga ne zapostavimo dok je maleni u blizini,bio je uključen u sve i ponašao se zaštitnički a što se odjednom desilo...
Odgovori s citatom
kad krene prema mome N
teško bi to bilo izvesti bez bunta pa makar se radilo o najboljoj prijateljici.
Pored moga jako aktivnog djeteta koje visi s lustera ako ga ne gledam jednostavno mi je nemoguće baviti se još jednim djetetom. Za mm-a nemam opravdanje iako on izjavljuje da je umoran :/ (to je dijete njegovog brata). Najgore od svega toga je to što ona ogroooomna bliskost koja je među nam postojala-sada je nestala i kao da je nikada i nije bilo.